Hirdetés

Női kosárlabda csapat

2011. augusztus 25. 20:17

Szinte teljesen kicserélődött az elmúlt években a Szeviép, majd később Mediteam Szeged névre hallgató női kosárlabda csapat kerete. Mivel a nyáron hónapokon keresztül nem lehetett tudni, mi lesz a klub sorsa, ezért az összes meghatározó játékos eligazolt. Az új csapat Mészárosné Kovács Andrea vezetésével már két és fél hete elkezdte az edzéseket.

Részletek

„Mini-Szeged” a Városligeti-tavon

2011. augusztus 25. 17:47

Egy héttel a nagysikerű szegedi világbajnokság után és néhány nappal a londoni olimpiai tesztverseny előtt különleges kajak-kenu regatta lesz augusztus 27.-én szombaton, a Városligeti-tavon.

Részletek

Újra itthon készül a Pick

2011. augusztus 23. 20:05

A sikeres doboji nemzetközi torna után hétfőtől már újra itthon készül a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Skaliczki László együtteséből többen is hiányoznak sérülések miatt, a boszniai túrán ugyanis hárman is megsérültek.

Részletek

Lesz kézilabda Karácsony Kupa

2011. augusztus 23. 17:46

A magyar, a szlovák, a cseh és a lengyel kézilabda szövetség újabb négyéves ciklusra, a 2011. és 2014. közti időszakra meghosszabbította együttműködését a négy ország férfi válogatottjának részvételével minden év decemberében vagy januárjában sorra kerülő, Karácsony Kupa, illetve Újévi Kupa néven ismertté vált nemzetközi torna megrendezésére.

Részletek

Storcz Botond: Tartjuk vezető pozíciónkat

2011. augusztus 23. 11:43

Ahogy 1997 óta folyamatosan, a tegnap lezárult MOL Kajak-Kenu Világbajnokságon is Magyarország nyerte a nemzetek közti pontversenyt. A sportág vezetősége már most azon dolgozik, hogy a hétvégén elért eredmények Londonban is megismétlődjenek.

Részletek
Vajda Attila-interjú és vb-értékelő az Arénában

Vajda Attila-interjú és vb-értékelő az Arénában

2011. augusztus 22. 20:57

Vasárnap véget ért a 39. MOL síkvízi kajak-kenu világbajnokság. A következő fél órában csak a Maty-éri versennyel foglalkozunk. Az adásban vendégem lesz Vajda Attila és Horváth Gábor edzője Vécsi Viktor, valamint az EDF DÉMÁSZ klubigazgatója, Petrovics Kálmán. A vb-n induló szegedi versenyzőket is megszólaltatjuk majd. Elsőként Vajda Attilát, aki pénteken a magyar küldöttség második aranyérmét szerezte. Az EDF DÉMÁSZ kenusa ezer méteren egyesben olimpiai bajnokhoz méltóan versenyzett és nyert. A szegedi klasszis szombaton és vasárnap is kilátogatott a Maty-érre, hogy szurkoljon a társaknak. Vajda Attila népszerűsége ez egekbe szökött a vb-n, éppen ezért nehéz volt a közelébe férkőzni. Stábunknak azonban szerencséje volt.

Részletek

Forma1: Schumacher nosztalgiázik

2011. augusztus 22. 18:07

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher a hét végi Belga Nagydíjon jubilál: a német autóversenyző húsz esztendeje éppen a Spa-Francorchamps-i pályán indult először Forma-1-es vb-futamon.

Részletek