Hirdetés

Továbbra is ott lihegünk a svédek nyakában

2011. szeptember 7. 07:14

A hollandok gyakorlatilag csoportelsők. Nekünk le kell győznünk itthon a finneket, ám ez is kevés. Ahhoz, hogy pótselejtezőt játszhassunk, a svédeknek a hollandok és a finnek ellen összesen egy pontot szabad gyűjteniük - ellenkező esetben legfeljebb pontegyenlőség állhat elő. Ez pedig a skandinávok malmára hajtaná a vizet, mert az egymás elleni eredmények (magyar szempontból 0-2 és 2-1) nekik kedvezőek...

Részletek

Magabiztos győzelem Moldova ellen

2011. szeptember 6. 21:53

Higgadt, önbizalomtól duzzadó játékkal nyert a magyar labdarúgó-válogatott Kisinyovban a Moldova elleni Eb-selejtezőn. Csapatunk Vanczák Vilmos szemfüles találatával – a Sion légiósa egy szabadrúgás után volt jókor jó helyen – a hetedik percben szerzett vezetést, majd a kiegyenlített mezőnyjátékot hozó folytatást lezárva a végig agilis játékot bemutató Rudolf Gergely 83. percben lőtt góljával tette biztossá a sikerét. Így továbbra is él az esély, hogy odaérjünk a csoport második még továbbjutást érő helyére, de ehhez ugye változatlanul szükségünk van a svédek botlására - értékel a nemzetisport.hu. Október 11-én Finnország ellen hazai környezetben zárjuk a selejtezősorozatot

Részletek

Sporthírek röviden 2011.09. 05.

2011. szeptember 5. 21:32

A hétvégén az is eldőlt, hogy a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Partizan Belgrád lesz a Pick Szeged ötödik csoport ellenfele. A szerb csapat előbb egy görög, majd egy portugál együttest győzött le a selejtezőben. További sporthíreink röviden:

Részletek

Győzelemmel kezdte a szezont a Pick

2011. szeptember 5. 21:29

Győzelemmel kezdte a szezont a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Skaliczki László együttese a nyáron alaposan megerősített az újonc Gyöngyös ellen nyert. Vadkertiékre a héten két újabb bajnoki vár.

Részletek
Női vízipóló, görkori, vízilabda és sárkányhajózás...

Női vízipóló, görkori, vízilabda és sárkányhajózás...

2011. szeptember 5. 20:23

A hétfő esti Arénában vendégünk volt a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Universitas női vízipólócsapatának vezetőedzője, Lakó Gábor, valamint Kéri Ferenc, a Tornado Team edzője. A műsorban még szerepelt férfi vízilabda ( a Szeged-Beton VE BL-selejtezőre készül) és sárkányhajózás.

Részletek