Hirdetés
Nyilas István visszavonul

Nyilas István visszavonul

2011. szeptember 14. 19:48

Nem folytatja a pályafutását Nyilas István a Naturtex SZTE-Szedeák élvonalbeli férfi kosárlabdacsapatának játékosa. A 35 esztendős kosaras úgy döntött, befejezi a magasabb szintű játékot. A népszerű Nyíl továbbra is a sportág közelében maradna.

Részletek
25 kilós harcsát fogtak ki a Tiszából

25 kilós harcsát fogtak ki a Tiszából

2011. szeptember 13. 20:52

25 kilós harcsával nyerték a hétvégi kuttyogató horgászversenyt a Tiszán. A Szegedi Herman Ottó Horgászegyesület hatodik alkalommal szervezte meg a viadalt, de ekkora halat még sosem sikerült horogra csalni a versenyzőknek. A kuttyogatás az egyik legősibb harcsázó módszer, a titkát azonban máig nem sikerült megfejteni a tudósoknak.

Részletek
Olasz Anna jövőre már az olimpiáért úszhat

Olasz Anna jövőre már az olimpiáért úszhat

2011. szeptember 13. 19:19

Újabb versenyen okozott kellemes meglepetést Olasz Anna, a Toyota T-max SZUE úszója. A 18 esztendős szegedi fiatal a junior hosszútávúszó Eb-n bronzérmes lett, a múlt héten pedig a felnőttek között is bizonyított. Gellért Gábor tanítványa jövőre Londont is megcélozza.

Részletek
Kiszolgálta a közönséget az UTC

Kiszolgálta a közönséget az UTC

2011. szeptember 13. 19:09

Három és fél év után újra NB I-es futsal mérkőzést rendeztek Szegeden. Az újonc UTC Junior Sport az újszegedi sportcsarnokban a Csömört látta vendégül. A szegedi csapat bemutatkozása jól sikerült.

Részletek

Pick : A héten újabb két összecsapás

2011. szeptember 12. 21:27

Harmadik idei bajnoki mérkőzését is megnyerte a Pick Szeged a férfi kézilabda bajnokságban. Skaliczki László együttese a Pécs ellen is hozta a kötelezőt. A fiúkra a héten újabb két összecsapás vár.

Részletek
Szeged-Beton, Tigers és K&H futás...

Szeged-Beton, Tigers és K&H futás...

2011. szeptember 12. 20:44

A hétfő esti (2011.09.12) Arénában vendégünk volt a hétvégi montenegrói BL-selejtezőt sikeresen megvívó Szeged-Beton VE férfi vízilabdacsapatának vezetőedzője, Vincze Balázs. Ellátogatott hozzánk a Tigers SE kick-box csapatának edzője, Kovács Sándor, valamint egyik tanítványa Pesti Benedek, de szó volt a szombati K&H olimpiai futóverseny előkészületeiről is. Emellett még kenu (Vajda Attila londoni útja) és a női labdarúgás is szerepelt a programban.

Részletek