Hirdetés

Lesz kézilabda Karácsony Kupa

2011. augusztus 23. 17:46

A magyar, a szlovák, a cseh és a lengyel kézilabda szövetség újabb négyéves ciklusra, a 2011. és 2014. közti időszakra meghosszabbította együttműködését a négy ország férfi válogatottjának részvételével minden év decemberében vagy januárjában sorra kerülő, Karácsony Kupa, illetve Újévi Kupa néven ismertté vált nemzetközi torna megrendezésére.

Részletek

Storcz Botond: Tartjuk vezető pozíciónkat

2011. augusztus 23. 11:43

Ahogy 1997 óta folyamatosan, a tegnap lezárult MOL Kajak-Kenu Világbajnokságon is Magyarország nyerte a nemzetek közti pontversenyt. A sportág vezetősége már most azon dolgozik, hogy a hétvégén elért eredmények Londonban is megismétlődjenek.

Részletek
Vajda Attila-interjú és vb-értékelő az Arénában

Vajda Attila-interjú és vb-értékelő az Arénában

2011. augusztus 22. 20:57

Vasárnap véget ért a 39. MOL síkvízi kajak-kenu világbajnokság. A következő fél órában csak a Maty-éri versennyel foglalkozunk. Az adásban vendégem lesz Vajda Attila és Horváth Gábor edzője Vécsi Viktor, valamint az EDF DÉMÁSZ klubigazgatója, Petrovics Kálmán. A vb-n induló szegedi versenyzőket is megszólaltatjuk majd. Elsőként Vajda Attilát, aki pénteken a magyar küldöttség második aranyérmét szerezte. Az EDF DÉMÁSZ kenusa ezer méteren egyesben olimpiai bajnokhoz méltóan versenyzett és nyert. A szegedi klasszis szombaton és vasárnap is kilátogatott a Maty-érre, hogy szurkoljon a társaknak. Vajda Attila népszerűsége ez egekbe szökött a vb-n, éppen ezért nehéz volt a közelébe férkőzni. Stábunknak azonban szerencséje volt.

Részletek

Forma1: Schumacher nosztalgiázik

2011. augusztus 22. 18:07

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher a hét végi Belga Nagydíjon jubilál: a német autóversenyző húsz esztendeje éppen a Spa-Francorchamps-i pályán indult először Forma-1-es vb-futamon.

Részletek
Soha ennyien nem szurkoltak még kajak-kenu vb-n

Soha ennyien nem szurkoltak még kajak-kenu vb-n

2011. augusztus 22. 07:50

Öt nap, több mint 40 ezer néző, hat magyar világbajnoki arany-, egy ezüst-, három bronzérem, valamint 14 olimpiai kvóta. Számokban ez volt a 2011-es MOL Kajak-Kenu Világbajnokság. Az éremtáblázaton a németek végeztek az élen, a nemzetek közötti pontversenyt Magyarország nyerte. A zárónapon két aranyérmet szerzett a magyar csapat: Csipes Tamara K-1 1000 méteren, míg a Kovács Katalin, Kozák Danuta páros K-2 200 méteren állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Ezen kívül még két olimpiai kvótát gyűjtött be a magyar delegáció: Molnár Péter és Paksy Tímea K-1 200 méteren lapátolt össze londoni indulási jogot.

Részletek