Hirdetés
Olasz Anna jövőre már az olimpiáért úszhat

Olasz Anna jövőre már az olimpiáért úszhat

2011. szeptember 13. 19:19

Újabb versenyen okozott kellemes meglepetést Olasz Anna, a Toyota T-max SZUE úszója. A 18 esztendős szegedi fiatal a junior hosszútávúszó Eb-n bronzérmes lett, a múlt héten pedig a felnőttek között is bizonyított. Gellért Gábor tanítványa jövőre Londont is megcélozza.

Részletek
Kiszolgálta a közönséget az UTC

Kiszolgálta a közönséget az UTC

2011. szeptember 13. 19:09

Három és fél év után újra NB I-es futsal mérkőzést rendeztek Szegeden. Az újonc UTC Junior Sport az újszegedi sportcsarnokban a Csömört látta vendégül. A szegedi csapat bemutatkozása jól sikerült.

Részletek

Pick : A héten újabb két összecsapás

2011. szeptember 12. 21:27

Harmadik idei bajnoki mérkőzését is megnyerte a Pick Szeged a férfi kézilabda bajnokságban. Skaliczki László együttese a Pécs ellen is hozta a kötelezőt. A fiúkra a héten újabb két összecsapás vár.

Részletek
Szeged-Beton, Tigers és K&H futás...

Szeged-Beton, Tigers és K&H futás...

2011. szeptember 12. 20:44

A hétfő esti (2011.09.12) Arénában vendégünk volt a hétvégi montenegrói BL-selejtezőt sikeresen megvívó Szeged-Beton VE férfi vízilabdacsapatának vezetőedzője, Vincze Balázs. Ellátogatott hozzánk a Tigers SE kick-box csapatának edzője, Kovács Sándor, valamint egyik tanítványa Pesti Benedek, de szó volt a szombati K&H olimpiai futóverseny előkészületeiről is. Emellett még kenu (Vajda Attila londoni útja) és a női labdarúgás is szerepelt a programban.

Részletek

A Labdarúgó NB I állása a 8. forduló után

2011. szeptember 11. 20:29

A Debrecen vezeti a bajnokságot, a tavalyi győztes Videoton csak ötödik. A Fradi megszerezte első gólját, de így is kieső helyen van. Prukner László első ZTE-meccsén nem járt sikerrel: a zalaiak a sereghajtók.

Részletek