Hirdetés

Tomiszlav Ivosevet elkísértük a kosárlabda All-Star gálára

2012. február 6. 20:43

Vasárnap délután rendezték meg a fővárosban a férfi kosárlabda All-Star gálát, amelyen két szegedi játékos is részt vett. A magyar liga válogatottba a most Sopronban játszó Molnár András kapott meghívót, míg a Szedeák szerb légiósa, Tomiszlav Ivosev a külföldiek csapatába került. Utóbbi kosarast stábunk elkísérte a budapesti körcsarnokba.

Részletek

Sporthíreink röviden 2012. 02. 06.

2012. február 6. 20:31

Két éremmel térhettek hazai a szegedi Tisza Squash SE fallabdázói a Budapesten rendezett országos utánpótlás bajnokságról. A 19 éves fiúk mezőnyében Sebők Benedek országos bajnok lett, míg a 17 esztendős lányoknál Csókási Gabriella a második helyen végzett. További sporthíreink következnek röviden:

Részletek

A póker szerencsejáték vagy sport? - kérdeztük Korda Györgytől

2012. február 6. 20:05

Már több, mint fél évszázada színesíti a magyar zenei palettát Korda György, akinek az elmúlt néhány évben újra megnőtt a népszerűsége. A 73 esztendős énekes színes és nem mindennapi póker közvetítéseivel egy széles réteggel ismertette meg a játékot. Korda György pénteken Szeged egyetlen hivatalos póker termében járt, ahol szívesen válaszolt stábunk kérdéseire is. Többe között arra is, hogy a póker szerencsejáték vagy sport?

Részletek

Kínkeserves Pick-győzelem

2012. február 5. 19:04

Minimális, kétgólos győzelmet aratott a Pick Szeged gárdája a nem túl acélos Kecskemét ellen, igaz a végső siker nem forgott veszélyben.

Részletek

Negyedórát úszott Vácnál Schirilla

2012. február 4. 17:19

Az időjárási előrejelzéseknek megfelelően a szokásosnál is nagyobb erőpróba, kemény fagy, jeges víz és erős havazás várt szombaton Vácon a Duna átúszására vállalkozó Schirilla Györgyre.

Részletek
 JAVÍTOTT! Elmarad a Szeged - Debrecen mérkőzés

JAVÍTOTT! Elmarad a Szeged - Debrecen mérkőzés

2012. február 3. 19:50

JAVÍTOTT! - A rendkívüli időjárási körülmények miatt nem rendezik meg a szombatra tervezett A-Híd Szeged Beton VE - Fujitsu Debrecen OB I-es férfi vízilabda mérkőzését - tájékoztatta portálunkat Vincze Balázs, a szegediek vezetőedzője. A vendég együttes kora reggel jelezte a Beton vezetőinek, hogy a havazás miatt nem tud biztonságosan elutazni a 17 órára kiírt találkozóra. Az összecsapást egy későbbi időpontban pótolják.

Részletek

Szepesi György 90 éves

2012. február 3. 11:53

Vasárnap ünnepli 90. születésnapját Szepesi György, a Magyar Rádió sportriportere, akinek neve egybeforrt az Aranycsapatéval, számos olimpiáról és labdarúgó-világbajnokságról közvetített.

Részletek

Ghánai csatárt tesztel a Szeged 2011

2012. február 2. 19:08

Sorra játssza az edzőmérkőzéseket a Szeged 2011 NB II-es labdarúgócsapata. Futó Tamás tanítványai szerdán a Budafok otthonában léptek pályára. A szegediek kerete még mindig nem végleges, a szakmai stáb a következő napokban újabb próbajátékosokat tesztel.

Részletek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés