Hirdetés
Vajda Attila  nagykövete az S. O. S gyermekfalunak

Vajda Attila nagykövete az S. O. S gyermekfalunak

2011. szeptember 30. 19:55

Vajda Attila négy éve nagykövete az S. O. S gyermekfalunak. Olimpiai bajnoki címe megszerzése óta szívén viseli a hátrányos helyzetű gyermekek sorsát. Ezúttal a Maty-éri pályára szervezett számukra izgalmas és sportos napokat. A fiatalok az íjászatot és a sárkányhajózást is kipróbálhatták. Vajda Attila ezúttal kormányos és edző szerepben mutatkozhatott meg.

Részletek
Maraton válogató: Vajda, Szabó és Kulifai is indul

Maraton válogató: Vajda, Szabó és Kulifai is indul

2011. szeptember 29. 13:44

Gyorsasági olimpiai érmesek és világbajnokok is indulnak a hétvégi győri maraton világbajnoki válogatón. A hosszú távú világklasszisaink, azaz Csay Renáta, Folláth Vivien és Györe Attila mellett láthatjuk Vajda Attilát, Szabó Gabriellát is Kulifai Tamást is csatázni a szingapúri vb-részvételért.

Részletek

Európai kézilabdakupák : \"Belecsapnak\" a magyarok

2011. szeptember 29. 10:21

Nehéz ellenfelek várnak a kézilabda Bajnokok Ligájában érdekelt három magyar csapatra a csoportkör hétvégi nyitányán, ugyanakkor a női KEK-ben címvédőként induló FTC biztos esélyese a 24 közé jutásért rendezendő párharcnak.

Részletek

A Bp. Honvéd II. ellen is nyerne a Szeged 2011

2011. szeptember 28. 21:30

Öt idegenbeli fellépés mellett mindössze egyszer játszhatott hazai pályán a Szeged 2011 az NB II-es labdarúgó bajnokságban. Kolozsvári János együttese meg is nyerte egyetlen szegedi mérkőzését. Puskás Csabáék szombaton újra itthon szerepelnek.

Részletek
 A Pick Kecskeméten is győzött

A Pick Kecskeméten is győzött

2011. szeptember 28. 18:32

Kecskeméten sem hibázott a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, a tavalyi ezüstérmes idei hetedik bajnoki mérkőzését is megnyerte. Tatai Péteréknek vasárnap már a BL-ben kell bizonyítaniuk.

Részletek

Pozitív lett a doppingtesztje egy magyar kajak-kenu versenyzőnek

2011. szeptember 27. 22:36

A Magyar Antidopping Csoport (MACS) arról tájékoztatta a Magyar Kajak-Kenu Szövetséget (MKKSZ), hogy a sportág egyik felnőtt versenyzője pozitív vizeletmintát produkált egy tavaszi ellenőrzés során - közölte kedden késő este az MTI-vel az MKKSZ, amely hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a személyiségi jogok védelme miatt a felülvizsgálati eljárás lezárultáig a sportolót nem áll módjában megnevezni.

Részletek
A Floratom újabb ETTU Kupa-meccs előtt

A Floratom újabb ETTU Kupa-meccs előtt

2011. szeptember 27. 20:18

A Floratom Szeged férfi asztaliteniszcsapata szeptember elején óriási bravúrral bejutott az ETTU Kupa második selejtezőkörébe. Lukács Leventéék pénteken utaznak el a következő fordulóra, de az oroszországi túra előtt csütörtökön még egy hazai bajnoki is vár az együttesre.

Részletek
Czene: az EU válaszlépéseket tervez az illegális fogadások ellen

Czene: az EU válaszlépéseket tervez az illegális fogadások ellen

2011. szeptember 27. 14:33

Az Európai Unió válaszlépéseket tervez az illegális sportfogadásokkal szemben, de jelenleg még a tagállamok nem egységesek ebben a kérdésben - mondta Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) székházában kedden tartott szimpóziumon, amelyet a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) szervezett.

Részletek