Hirdetés

Szedeák-vereség Debrecenben

2011. október 22. 22:53

A rossz védekezés és a rengeteg hiba vége nem is lehetett más, mint a vereség egy sorsdöntő mérkőzésen. Tomiszlav Ivosev 37 pontja is kevésnek bizonyult szombaton a hajdúságiak ellen, hiszen a szerbnek nem volt társa - tudósít a SZEGEDma.hu hírportál.

Részletek
Újabb 3 világbajnoki cím a második napon

Újabb 3 világbajnoki cím a második napon

2011. október 22. 15:20

Aranyérmes lett a szingapúri maratoni kajak-kenu vb-n női K-1-ben Csay Renáta, aki hasonlóan nagy fölénnyel lett világbajnok, mint tavaly. Ugyancsak győzött az ifik között a Kiszl Vanda, Czéllai-Vörös Zsófia összetételű kajakpáros, C-2-ben pedig megvédte címét a Bodonyi András, Viola Viktor duó.

Részletek
Vízilabda: szombaton 20 órakor Belgrádban

Vízilabda: szombaton 20 órakor Belgrádban

2011. október 21. 20:41

Szombaton 20 órakor Belgrádban kezdi a Bajnokok Ligája csoportkörét a Szeged-Beton férfi vízilabdacsapata. Vincze Balázs együttese az első fordulóban nem is játszhatna nehezebb riválissal, mint a BL címvédő „Partizánnal”.

Részletek

Kosárlabda: a harmadik fordulóban fordulhat a kocka

2011. október 20. 22:09

Két vereséggel kezdte az idényt a Naturtex SZTE-Szedeák élvonalbeli férfi kosárlabdacsapata, de ez nem meglepetés, hiszen Kiss Zsolték bajnok esélyes csapatokkal találkoztak. A harmadik fordulóban fordulhat a kocka, hiszen a szegedi együttes az utolsó helyen álló Debrecen otthonában lép pályára.

Részletek

A Pick vasárnap este a Partizan Belgrád otthonában lép pályára

2011. október 20. 22:02

A Pick Szeged az első három mérkőzését elveszítette a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Skaliczki László együttese a negyedik fordulóban vasárnap este a Partizan Belgrád otthonában lép pályára. A sérültek miatt most sem lesz teljes a keret, de a Pick mindenképpen győzni megy a szerb bajnokhoz.

Részletek