Hirdetés

Labdarúgás- Horváth Gábor a holland élvonalba igazol

2011. augusztus 29. 18:20

A holland élvonalban szereplő ADO Den Haag együttesében folytatja pályafutását Horváth Gábor, a magyar bajnok Videoton válogatott labdarúgója. A hágai klub hétfőn hivatalos honlapján jelentette be, hogy a 26 éves védő két évre szóló szerződést ír alá, amely további egy idényre vonatkozó opciós jogot is tartalmaz. A székesfehérváriak egyelőre nem erősítették meg a hírt. A négyszeres válogatott játékos már az elmúlt szezonban is a holland bajnokságban szerepelt, akkor a NAC Breda kölcsönjátékosa volt. sgg \\ sgr MTI 2011. augusztus 29., hétfő 18:06

Részletek
Rekord cseréptörés

Rekord cseréptörés

2011. augusztus 29. 14:16

Egy tégla sem maradt épségben szombaton a Széchenyi téren. Nem voltak sem dózergépek, sem vandálok, egy harcművész a puszta kezével tört-zúzott. Temesy László hatszoros törés rekorder felállított egy újabb rekordot: 400 cserép eltörése a legrövidebb idő alatt. Hogy ez milyen eredménnyel sikerült, most mindjárt ki is derül.

Részletek
Több ezres tömeg a vízisprinten

Több ezres tömeg a vízisprinten

2011. augusztus 29. 12:03

Több ezres tömeg előtt kettős győzelemmel Paksy Tímea nyerte a Red Bull Vízisprint ultra rövid távú kajak-kenu sprint verseny összetett versenyét. A férfiak mezőnyében Molnár Péter bizonyult a legsikeresebbnek: K1-100 méteren egyéniben második, míg vegyes párosban első helyezést ért el. A leggyorsabb kenus Jevgenij Shuklin lett.

Részletek

Női kosárlabda csapat

2011. augusztus 25. 20:17

Szinte teljesen kicserélődött az elmúlt években a Szeviép, majd később Mediteam Szeged névre hallgató női kosárlabda csapat kerete. Mivel a nyáron hónapokon keresztül nem lehetett tudni, mi lesz a klub sorsa, ezért az összes meghatározó játékos eligazolt. Az új csapat Mészárosné Kovács Andrea vezetésével már két és fél hete elkezdte az edzéseket.

Részletek