Hirdetés

Labdarúgás- Rudolf: nincs mit veszítenünk

2011. szeptember 1. 18:12

Nincs veszítenivalója a magyar labdarúgó-válogatottnak a pénteki, svédek elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen Rudolf Gergely szerint, mivel a csapatot rengeteg sérülés és eltiltás sújtotta, ráadásul az esélyesség terhe is a vendégeket nyomja.

Részletek
Török és Baksa is már a többiekkel gyakorol

Török és Baksa is már a többiekkel gyakorol

2011. szeptember 1. 17:57

Hétfőn két játékossal bővült a Szeged-Beton férfi vízilabdacsapata. A kínai Universiade-ról hazatérő Baksa László és Török Béla is csatlakozott a társakhoz. A Beton az elmúlt napokban két edzőmérkőzését is játszott, hiszen a csapatra jövő héten már fontos BL-selejtező vár.

Részletek
Sporthírek röviden

Sporthírek röviden

2011. augusztus 31. 20:12

Két szegedi is indul az előolimpián - Sárkánhajó fesztivál lesz Szegeden - Erős riválisokkal kezd a Beton az OB I-ben. Sporthírek röviden 2011. 08. 31.

Részletek

Megfiatalított csapattal az aranyéremért

2011. augusztus 30. 19:23

A szegedi csapatok közül szombaton a Pick kézilabdázói, a Floratom asztaliteniszezői és a Szegedi TE tekései is megkezdik a szezont. Utóbbi együttes kerete a nyáron több helyen is megváltozott, két játékos elment, három pedig érkezett. A célok viszont változatlanok maradtak, a csapat vissza akarja hozni a bajnoki címet Szegedre.

Részletek
 Vladan Matics: új kihívás Celjében

Vladan Matics: új kihívás Celjében

2011. augusztus 30. 15:09

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata ezüstérmes lett a Kanizsa-kupán, miután a döntőben 29-27-re kikapott a Celjétől. A tornagyőztes szlovén együttest egy régi ismerős, Vladan Matics irányította. A Pickkel 2007-ben bajnokságot nyerő szakember júliusban ült le a Celje kispadjára.

Részletek