Hirdetés

Megizzadt Szegeden a Dunaújváros

2012. január 24. 21:13

Vasárnap este bemutatkozott a jégkorong Magyar Kupában a Tisza Volán MTK együttese. Kalocsa László csapata nem vallott szégyent a Dunaújváros ellen, sőt a fiúk alaposan megnehezítették a vendégek dolgát.

Részletek
Képlékeny még az új sporttörvény

Képlékeny még az új sporttörvény

2012. január 24. 17:24

Az eddigi öt helyett – 2012. január 1-jétől - egyetlen köztestület, a Magyar Olimpiai Bizottság irányítja a hazai sportéletet, állami feladatokat ellátó civil szervezetként. A sporttörvény módosításának további, egyesületeket érintő szabályozásáról, az állami támogatás elosztásától, valamint a doppingszabályok szigorításáról rendeztek ma délután fórumot Szegeden.

Részletek

Vadkerti Attila: még van esély az elődöntőre

2012. január 23. 19:20

Az eddig kiválóan szereplő magyar férfi kézilabda válogatott vasárnap 27-21-re kikapott Izlandtól a Szerbiában zajló Európa-bajnokság első középdöntő mérkőzésén. A Pick Szeged játékosai közül Ancsin Gábor, Mikler Roland, Zubai Szabolcs és Vadkerti Attila is pályára lépett az újvidéki összecsapáson. Utóbbi játékos szerint várható volt, hogy a csapat valamikor hullámvölgybe kerül.

Részletek

Vízilabda Eb: Húszgólos magyar siker a törökök ellen

2012. január 23. 17:01

Az erőviszonyoknak megfelelően gólzáporos győzelmet aratott a magyar férfi vízilabda-válogatott a törökök felett a hollandiai Európa-bajnokság csoportküzdelmeinek hétfői zárófordulójában, s öt győzelemmel, tökéletes mérleggel jutott be egyenes ágon a legjobb négy közé.

Részletek

Férfi kézilabda Eb: Hatgólos vereség Izlandtól

2012. január 22. 22:05

Elszenvedte első vereségét a szerbiai Európa-bajnokságon a magyar férfi kézilabda-válogatott: az újvidéki középdöntő vasárnapi nyitányán Mocsai Lajos szövetségi kapitány együttese 27-21-re kikapott az izlandi csapattól.

Részletek

Fájó vereségével bajban a SZEDEÁK

2012. január 22. 09:47

Három perccel a vége előtt még öt ponttal vezettek Ivosevék a Debrecen ellen, ám a vége ugyanúgy hárompontos zakó lett, mint ősszel a Hajdúságban - tudósít a SZEGEDma.hu hírportál.

Részletek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés