Rövidpályás úszó ob: Cseh László kilenc aranyéremmel zárt

2011. november 14. 08:44

Cseh László újabb három egyéni bajnoki címet szerzett, s egy váltóaranyat is begyűjtött vasárnap, a százhalombattai rövidpályás úszó országos bajnokság zárónapján, így összesen kilenc elsőséggel lett az esemény legeredményesebb versenyzője. A nőknél Verrasztó Evelyn a vasárnapi aranyérmével 5-4-re \"nyert\" Jakabos Zsuzsannával szemben.

Részletek
Vízilabda: KUPAGYŐZTES A SZEGED!

Vízilabda: KUPAGYŐZTES A SZEGED!

2011. november 13. 11:57

Tucatnyinál több kapufa, csaknem másfél tucatnyi gól. Az utolsó pillanatig izgalom, küzdelem, kupadöntőhöz méltó hangulat. És SZEGEDI győzelem! Joseph \"Józsi\" Kayes kihasználja az utolsó fél percben kapott emberelőnyt, ezzel valóra váltja a Tisza-partiak álmát, fennállása óta először, végre Magyar Kupa-győztes a Szeged Beton VE!!!

Részletek

Kupadöntőben a betonbiztos Beton!

2011. november 12. 20:10

Végtelenül magabiztos játékkal, betonbiztos védekezéssel aratott győzelmet a Szeged Beton férfi vízilabdacsapata a magyar kupa elődöntőjében. Holnap 11.40-től finálé a címvédő Honvéddal - írja a SZEGEDma.hu.

Részletek

Elsöprő Pick-győzelem a Tata ellen

2011. november 12. 20:06

A hétközi, tatabányai fiaskó után elsöprő, 20 gólos győzelmet aratott a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a Tata ellen az NB I szombat esti fordulójának hazai találkozóján - írja a SZEGEDma.hu.

Részletek

Kétgólos Volán-vereség

2011. november 12. 20:02

Jobban jött ki a lépés a a Pilisvörösvárnak, akik egy sarokrúgás és egy kontra végén gólokkal ellensúlyozták a Tisza Volán meddő fölényét, bezsebelve a három pontot - írja a SZEGEDma.hu.

Részletek