Hirdetés

Sporthírek röviden 2012. 01. 26.

2012. január 26. 21:43

A héten két találkozót is játszik idegenben a Tisza Volán-MTK OB II-es jégkorongcsapata. A szegedi együttes pénteken délután 15.30-kor az élvonalbeli Sapa (Szapa) Fehérvár II. -vel vív Magyar Kupa csoportmérkőzést, vasárnap este pedig egy bajnoki vár a társaságra a fővárosi MAFC otthonában. További sporthíreink következnek röviden:

Részletek
Szegedre érkezett a kézilabda válogatott

Szegedre érkezett a kézilabda válogatott

2012. január 26. 18:02

A négy szegedivel felálló magyar férfi kézilabda válogatott szerdán játszotta utolsó mérkőzését a szerbiai Európa-bajnokságon. A mieink 24-24-re végeztek Horvátországgal, így a nyolcadik helyen zárták a kontinensviadalt.

Részletek

Vízilabda Eb: Esélyesként az elődöntőben

2012. január 26. 15:28

Pénteken Montenegró legjobbjai várnak a magyar férfi vízilabda-válogatottra az eindhoveni Európa-bajnokság elődöntőjében; a győzelem nem csupán a döntőt jelentené Kemény Dénes csapata számára, hanem azt is, hogy a pekingi olimpia óta első érmét szerzi meg komoly világversenyen.

Részletek
Bambergen keresztül vezet az út a Final Fourba

Bambergen keresztül vezet az út a Final Fourba

2012. január 25. 14:00

A Szegedi TE férfi tekecsapata a Bamberggel csatázik a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A párharc első mérkőzését szombaton Németországban rendezik. Kiss Norberték utoljára tíz évvel ezelőtt játszottak a bambergi pályán. A csapat akkor kikapott, most azonban bravúrra készül.

Részletek

Megizzadt Szegeden a Dunaújváros

2012. január 24. 21:13

Vasárnap este bemutatkozott a jégkorong Magyar Kupában a Tisza Volán MTK együttese. Kalocsa László csapata nem vallott szégyent a Dunaújváros ellen, sőt a fiúk alaposan megnehezítették a vendégek dolgát.

Részletek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés