Hirdetés
Hirdetés
Csurgó - Pick Szeged csütörtökön este a VTV-ben

Csurgó - Pick Szeged csütörtökön este a VTV-ben

2012. február 1. 20:52

Csütörtökön este műsorra tűzzük a Csurgó - Pick Szeged férfi kézilabda mérkőzést. A Magyar Kupa negyeddöntő első összecsapását 20.30-kor nézhetik meg felvételről. A találkozó délelőtti (8.30) vetítése technikai okok miatt elmarad.

Részletek

Sporthírek röviden 2012. 01. 31.

2012. január 31. 21:28

A Baksa Lászlóval felálló A-Híd Szeged Beton férfi vízilabda csapata szombaton folytatja a tavaszi szezont, Vincze Balázs együttese 17 órakor hazai medencében fogadja a Debrecent. További sporthíreink röviden:

Részletek
A karatéval ismerkedtek a Táltososok

A karatéval ismerkedtek a Táltososok

2012. január 31. 20:36

Mozdulj Táltos! Ezzel a felszólítással indította útjára sportrendezvény-sorozatát a szegedi Táltos Iskola. A programokon nem csak az intézmény diákjai ismerkednek a különböző sportágak kulisszatitkaival, hanem a pedagógusok is bekapcsolódnak a mozgásanyag elsajátításába. Az első óra anyaga a karate volt.

Részletek
Aréna 2012. 01. 30.

Aréna 2012. 01. 30.

2012. január 30. 22:40

A hétfő esti Arénában (2012.01.30.) vendégünk volt a Szegedi TE tekecsapatának erőssége Kiss Norbert, akivel a szombati Bamberg elleni idegenbeli BL mérkőzésről beszélgettünk. Az együttes 4-4-es döntetlent játszott Németországban, így nagy lépést tett a Final Four felé. Az adás második részében pedig ellátogatott hozzánk Vincze Balázs, az A-Híd Szeged Beton férfi vízipólósainak mestere. A csapat vezetőedzőjét a múlt heti külföldi edzőtáborról és a vasárnap véget ért hollandiai Eb-ről is kérdeztük, ahol Baksa László a magyar válogatott tagjaként bronzérmes lett. Emellett még kézilabda (Mikler Rolandék értékelték a szerbiai Európa-bajnokságot) és fitnesz is szerepelt az esti étlapon.

Részletek

Sporthíreink röviden 2012. 01. 30.

2012. január 30. 20:04

Lajtos Szandra mellett még két másik szegedi sportoló is szerzett egy-egy Európa-bajnoki érmet a hétvégén. A Pick Szeged kézilabdázója, Rajko Prodanovics a szerb válogatottal a második helyen végzett a hazai rendezésű kontinensviadalon, míg az A-Híd Szeged Beton vízipólósa, Baksa László a magyar együttes tagjaként bronzérmes lett a hollandiai Eb-n. További sporthíreink röviden:

Részletek

Férfi kézilabda Eb: Megvan a torna álomcsapata

2012. január 29. 20:19

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a vasárnapi mérkőzések előtt kihirdette az Európa-bajnokság álomcsapatát. Az All Star együttesben helyet kapott Darko Stanic, a szerb válogatott hálóőre. A torna szervezőbizottsága szerint a leghasznosabb játékos, vagyis a kontinensbajnokság MVP-je a szerb válogatott átlövője, Momir Ilić lett.

Részletek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés