Hirdetés
Hirdetés
Február 23-án pótolják a Beton - Debrecen derbit

Február 23-án pótolják a Beton - Debrecen derbit

2012. február 10. 15:18

A Magyar Vízilabda Szövetség, valamint az érintett klubok megállapodtak, hogy február 23-án 18 órakor rendezik meg a korábban elhalasztott A-Híd Szeged Beton VE - Fujitsu Debrecen OB I-es férfi vízilabda mérkőzést. A találkozót eredetileg múlt héten szombaton játszották volna le, de a vendégcsapat a nagy havazás miatt lemondta az összecsapást.

Részletek

Egy lépésre a negyeddöntőtől

2012. február 9. 22:20

Nagy lépést tett a továbbjutás felé az A-Híd Szeged Beton a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában. Molnár Tamásék szerdán este egy góllal nyertek az Eger vendégeként, így az utolsó forduló előtt vezetik a csoportjukat.

Részletek
Kellner játssza az első mérkőzést Szegeden

Kellner játssza az első mérkőzést Szegeden

2012. február 9. 22:10

Péntektől vasárnapig a teniszé lesz a főszerep az újszegedi sportcsarnokban. A magyar Davis-kupa válogatott Írország ellen játszik az Euro-Afrikai zóna 2. selejtező csoportjában. Csütörtökön az is eldőlt, hogy a magyar csapatból Kellner Ádám mellett Fucsovics Márton lép pályára az első napon.

Részletek

Országos bajnok lett Sebők Benedek

2012. február 8. 20:58

A Budapesten rendezett országos utánpótlás fallabda bajnokságon két szegedi is dobogóra állhatott. A 17 esztendős lányoknál Csókási Gabriella ezüstérmes lett, míg a 19 éves fiúknál Sebők Benedek mindkét mérkőzését megnyerve megszerezte a bajnoki címet. Utóbbi versenyző nem csak idehaza fallabdázik. Svédországban már belekóstolt a profi életbe is.

Részletek
Kézilabda: csodát várunk a Picktől

Kézilabda: csodát várunk a Picktől

2012. február 8. 20:46

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata csütörtökön 19 órakor a Kiel otthonában lép pályára a Bajnokok Ligája csoportkörében. A német együttes hazai pályán szinte verhetetlen, így a szegedi pontszerzés csodaszámba menne.

Részletek

Az A-Híd Szeged Beton férfi vízilabdacsapata szerdán 19 órakor Egerben játszik

2012. február 7. 22:10

Az A-Híd Szeged Beton férfi vízilabdacsapata szerdán 19 órakor Egerben játszik Bajnokok Ligája csoportmérkőzést. Az elmúlt években a hevesi megyeszékhelyen nem sok babér termett az együttesnek, így nem lesz egyszerű a pontszerzés, pedig Baksa Lászlóék egy győzelemmel vagy egy döntetlennel óriási lépést tennének a továbbjutás felé. A Beton szombati bajnokija elmaradt a Debrecen ellen, így Vincze Balázs tanítványai hétfőn Nagyváradra utaztak és a román bajnokkal készültek a holnapi BL találkozóra. A csapat már nem is tért vissza Szegedre, onnan buszozott tovább Egerbe.

Részletek
Asztalitenisz: 15 éve alakult az ATSK Szeged

Asztalitenisz: 15 éve alakult az ATSK Szeged

2012. február 7. 21:18

Büszke lehet az eddigi eredményeire az ATSK Szeged asztalitenisz egyesülete. Az utánpótlás nevelő klub számtalan fiatallal ismertette meg a sportágat. Az ATSK jeles évfordulóhoz érkezett, hiszen az egyesület 15 éve alakult.

Részletek
Tenisz, asztalitenisz, póker és férfi kosárlabda

Tenisz, asztalitenisz, póker és férfi kosárlabda

2012. február 6. 21:51

ARÉNA 2012. 02. 06. - Témáink és vendégeink: - ..Péntektől vasárnapig Szeged ad otthont a Magyarország – Írország férfi tenisz Davis Kupa mérkőzésnek. Ezzel kapcsolatban a válogatott szövetségi kapitánya, Hornok Miklós és a csapat első számú játékosa, Kellner Ádám a vendégünk.

Részletek

Tomiszlav Ivosevet elkísértük a kosárlabda All-Star gálára

2012. február 6. 20:43

Vasárnap délután rendezték meg a fővárosban a férfi kosárlabda All-Star gálát, amelyen két szegedi játékos is részt vett. A magyar liga válogatottba a most Sopronban játszó Molnár András kapott meghívót, míg a Szedeák szerb légiósa, Tomiszlav Ivosev a külföldiek csapatába került. Utóbbi kosarast stábunk elkísérte a budapesti körcsarnokba.

Részletek

Sporthíreink röviden 2012. 02. 06.

2012. február 6. 20:31

Két éremmel térhettek hazai a szegedi Tisza Squash SE fallabdázói a Budapesten rendezett országos utánpótlás bajnokságról. A 19 éves fiúk mezőnyében Sebők Benedek országos bajnok lett, míg a 17 esztendős lányoknál Csókási Gabriella a második helyen végzett. További sporthíreink következnek röviden:

Részletek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés