Kajak-kenu előolimpia - Vajda bronzérmes lett 1000 m-en

2011. szeptember 2. 21:02

Az olimpiai és világbajnoki címvédő kenus Vajda Attila harmadik lett az 1000 méter pénteki döntőjében a jövő évi, londoni olimpia kajak-kenu tesztversenyén, a Windsor melletti Eton Dorney központban. A győzelmet a kanadai Mark Oldershaw szerezte meg a német Sebastian Brendel előtt. A nemzetközi szövetség honlapja szerint a táv B fináléiban érdekelt magyar egységek közül K-1-ben Dombvári Bence az utolsó lett, így összesítésben a 16. helyen végzett (ezúttal nem kilenc, hanem nyolc hajó volt a futamokban), míg a Dombi Rudolf, Kökény Roland kajakos duó megnyerte a \"kisdöntőt\", így kilencedikként zárt. Szombaton az 500 m-es döntőket rendezik a meghívásos viadalon. slr \\ sjk MTI 2011. szeptember 2., péntek 20:25

Részletek
Laczkó: fegyelmezett játékkal van esélyünk

Laczkó: fegyelmezett játékkal van esélyünk

2011. szeptember 2. 09:22

A magyar labdarúgó válogatott pénteken este 19.45-kor Európa-bajnoki selejtezőt játszik Svédország ellen a Puskás Ferenc stadionban. Könnyen elképzelhető, hogy a kezdőcsapatban két szegedi, Szabics Imre és Laczkó Zsolt is helyet kap. A magyar együttesből több meghatározó játékos, Dzsudzsák, Juhász és Gera is hiányzik, de Laczkó Zsolt szerint a válogatott ettől függetlenül is okozhat meglepetést a svédek ellen.

Részletek
Vajda továbbra is világbajnoki formában

Vajda továbbra is világbajnoki formában

2011. szeptember 1. 21:40

Ma az 1000 méteres elő- és középfutamokkal elkezdődött a londoni olimpia tesztversenye a Windsor melletti Eton Dorney evezős és kajak-kenu központban. Vajda Attila középfutamából másodikként jutott be a holnap délutáni fináléba, a Dombi, Kökény páros és Dombvári Bence pedig a B-döntőben lesz érdekelt.

Részletek

Labdarúgás- Rudolf: nincs mit veszítenünk

2011. szeptember 1. 18:12

Nincs veszítenivalója a magyar labdarúgó-válogatottnak a pénteki, svédek elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen Rudolf Gergely szerint, mivel a csapatot rengeteg sérülés és eltiltás sújtotta, ráadásul az esélyesség terhe is a vendégeket nyomja.

Részletek
Török és Baksa is már a többiekkel gyakorol

Török és Baksa is már a többiekkel gyakorol

2011. szeptember 1. 17:57

Hétfőn két játékossal bővült a Szeged-Beton férfi vízilabdacsapata. A kínai Universiade-ról hazatérő Baksa László és Török Béla is csatlakozott a társakhoz. A Beton az elmúlt napokban két edzőmérkőzését is játszott, hiszen a csapatra jövő héten már fontos BL-selejtező vár.

Részletek
Sporthírek röviden

Sporthírek röviden

2011. augusztus 31. 20:12

Két szegedi is indul az előolimpián - Sárkánhajó fesztivál lesz Szegeden - Erős riválisokkal kezd a Beton az OB I-ben. Sporthírek röviden 2011. 08. 31.

Részletek