Hirdetés

A vízipólósok ellátogattak két szegedi általános iskolába

2011. október 19. 22:50

Eddig a várakozásokon felül szerepel a Szeged Beton VE férfi vízilabdacsapata. Az idei szezonban még veretlen együttes játékosai és edzője ezen a héten nemcsak a szombati Partizan Belgrád elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre készültek, hanem ellátogattak két szegedi általános iskolába is, hogy népszerűsítsék a sportágat.

Részletek

Lékó Péter - Sporthírek röviden

2011. október 18. 22:22

A három hetes bajnoki szünetet kihasználva nemzetközi edzőmérkőzésen lépett pályára az UTC Junior Sport NB I-es futsalcsapata. A szegedi együttese hétfőn este az újszegedi sportcsarnokban 3-3-as döntetlent játszott a szerb első ligás Szabadkával. További sporthíreink röviden:

Részletek

Kajak-kenu: négy szegedi versenyző utazik Szingapúrba

2011. október 18. 22:15

A hétvégén Szingapúrban rendezik a maratoni kajak-kenu világbajnokságot. A harminchat tagú magyar válogatottban négy szegedi versenyző kapott helyet. Vajda Attiláék hétfőn még a Maty-éren edzettek, majd neki vágtak a távol keleti túrának.

Részletek

Messze került a továbbjutástól a Pick

2011. október 17. 21:47

Messze került a továbbjutástól a Pick Szeged a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Skaliczki László együttese szombaton 35-31-re kikapott hazai pályán a spanyol Leóntól, így három fordulót követően nulla ponttal az utolsó helyen áll a D csoportban.

Részletek
Az Arénában vendégünk volt Vincze Balázs...

Az Arénában vendégünk volt Vincze Balázs...

2011. október 17. 21:09

A hétfő esti (10.17.) Arénában vendégünk volt Vincze Balázs, a Szeged Beton VE férfi vízilabdacsapatának trénere. A pólósok sikerrel vették a hétvégi dupla fordulót, emellett pedig kiderült, hogy ki lesz Varga Péterék ellenfele a Bajnokok Ligájában és a Magyar Kupában. Az adás második felében ellátogatott a stúdiónkbaLukács Levente, a Floratom Szeged férfi asztaliteniszcsapatának játékos-edzője, akivel az együttes őszi meneteléséről beszélgettünk. Emellett még kézilabda ( Pick Szeged – León BL mérkőzés) és kosárlabda (Naturtex SZTE-Szedeák – Albacomp) is szerepelt az esti programban.

Részletek

Újra nyert a Fradi!

2011. október 16. 21:08

Nem volt könnyű meccs a fővárosi zöld-fehérek számára, de ezt nem is remélhették. Mindenképpen dícséret illeti Détári Lajos tanítványait, hogy végül behúzták a 3 pontot.

Részletek