Győzelemmel kezdte a szezont a Pick

2011. szeptember 5. 21:29

Győzelemmel kezdte a szezont a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Skaliczki László együttese a nyáron alaposan megerősített az újonc Gyöngyös ellen nyert. Vadkertiékre a héten két újabb bajnoki vár.

Részletek
Női vízipóló, görkori, vízilabda és sárkányhajózás...

Női vízipóló, görkori, vízilabda és sárkányhajózás...

2011. szeptember 5. 20:23

A hétfő esti Arénában vendégünk volt a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Universitas női vízipólócsapatának vezetőedzője, Lakó Gábor, valamint Kéri Ferenc, a Tornado Team edzője. A műsorban még szerepelt férfi vízilabda ( a Szeged-Beton VE BL-selejtezőre készül) és sárkányhajózás.

Részletek

Nem könnyen, de hozta a kötelezőt a Pick

2011. szeptember 3. 21:07

Döcögősen indult be a kétszeres bajnok szekere, de a második félidő második felére sikerült felőrölni a cseppet sem megilletődött újonc védelmét, és végül magabiztos győzelmet aratott a Pick Szeged férfi kézilabda-csapata - írja a Gyöngyös elleni meccset online közvetítő SZEGDma.hu hírportál.

Részletek

Nem sokáig \"tökölt\" a Volán

2011. szeptember 3. 21:01

Három pontért utaztak a szegediek, s meg is szerezték. A Tökölnek nem volt ellenszere a villámgyors kontrákkal szemben, Faragó Bence duplázni tudott - tudósít a sZEGEDma.hu hírportál.

Részletek
Megtörtük az átkot: Magyarország - Svédország 2-1

Megtörtük az átkot: Magyarország - Svédország 2-1

2011. szeptember 2. 22:17

A magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re legyőzte Svédországot a hazai Eb-selejtezőn. Szabics Imre révén a 44. percben Egervári Sándor legénysége szerezte meg a vezetést, a vendégek Elmander révén egyenlítettek a fordulást után, majd a korábban gólpasszt jegyző Rudolf Gergely döntötte el a mérkőzést a 90. percben - írja a nemzetisport.hu.

Részletek