Hirdetés
Hirdetés

Erdei Zsolt-Jean Pascal összecsapás a láthatáron

2012. február 18. 12:27

A profiboksz.hu értesülése szerint pár napon belül hivatalosan is bejelenthetik, hogy Erdei Zsolt legközelebb a WBC szervezet korábbi félnehézsúlyú világbajnokával, a kanadai Jean Pascallal csap össze utóbbi ökölvívó hazájában.

Részletek

Szegedi sporthírek röviden

2012. február 17. 22:05

Hazai környezetben szerepel a hétvégén a Tisza Volán MTK OB II-es jégkorongcsapata is. A szegedi együttes vasárnap 18 órakor a Vasassal játszik a műjégpályán. További sporthíreink következnek röviden:

Részletek

Szép búcsúra készül a Pick

2012. február 17. 21:22

Két forduló van hátra a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportköréből, de már eldőlt, hogy a Pick Szeged nem juthat be a legjobb 16 közé. Zubai Szabolcsék az utolsó hazai mérkőzésen a Partizan Beograd ellen győzelemmel búcsúznának a sorozattól.

Részletek

Szegedi sporthírek röviden

2012. február 16. 22:01

Az intenzív havazás miatt szerdán este félbeszakadt a Tisza Volán – Ásotthalom labdarúgó felkészülési mérkőzés. A találkozó a 60. percben ért véget 4-0-ás szegedi vezetésénél. További sporthíreink következnek röviden:

Részletek

Az éllovassal játszik a Szedeák

2012. február 16. 21:41

Nehéz feladat vár a Naturtex SZTE-Szedeák élvonalbeli férfi kosárlabdacsapatára a hétvégén. Fodor Péter együttese vasárnap este a listavezető szombathelyi Falcot látja vendégül.

Részletek

A Final Four kapujában a Szegedi TE

2012. február 15. 22:42

Nagy lehetőség előtt áll a Szegedi TE férfi tekecsapata a Bajnokok Ligájában. Kiss Norberték szombaton hazai pályán fogadják a német Bamberget és amennyiben nyernek, akkor idén is ott lehetnek a sorozat négyes döntőjében

Részletek

Hétfőn a felsőházért játszik az UTC

2012. február 15. 22:38

Fontos mérkőzés előtt áll az UTC az NB I-es futsal bajnokságban. Brinszky Adrián együttese hétfőn az Üllőt fogadja. Egy hazai siker azt jelentené, hogy az Újszeged tavasszal a felsőházi rájátszásban folytathatná a küzdelmet.

Részletek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés