Hirdetés

NB II-es foci: Döntetlen az orosházi presztízscsatán

2011. szeptember 10. 19:46

Parázs, kiállításokkal és sárga lapokkal tűzdelt meccsen szerezte meg első pontját a Szeged 2011 NB II-es labdarúgócsapata a szombat délutáni orosházi derbin - írja tudósításában a SZEGEDma.hu hírportál. A csata pikáns volt, hisz az Orosházát a szegediek korábbi sikerkovácsa, Major László irányítja.

Részletek
Jövő szombatra kész a SZVSE-pálya

Jövő szombatra kész a SZVSE-pálya

2011. szeptember 9. 22:09

A Szeged 2011 labdarúgócsapata az Szegedi Vasutas Sportegyesületnek köszönhetően az idei szezonban a SZVSE-pályán játszhatja a bajnoki mérkőzéseit. Eredeti állapotában a stadion nem alkalmas NB II-es találkozók rendezésére, ezért a pálya felújítása és modernizálása már augusztus végén elkezdődött. Stábunk pénteken délelőtt a SZVSE elnökével, Szokol Lajossal körbe járta a létesítményt.

Részletek
Szombaton Orosházán javítana a Szeged 2011

Szombaton Orosházán javítana a Szeged 2011

2011. szeptember 8. 20:24

Három vereséggel kezdte a szezont a Szeged 2011 NB II-es labdarúgócsapata. Kolozsvári János együttese az NB I-ből kiesett Szolnok, a tavalyi ezüstérmes Mezőkövesd és az Újpest B otthonában is alul maradt. A játékosok bíznak abban, hogy a hétvégén Orosházán fordul a kocka.

Részletek
A szegedi tehetség 21. lett Dél-Koreában

A szegedi tehetség 21. lett Dél-Koreában

2011. szeptember 8. 15:02

Egyedüli magyarként Dékány Bence is elindulhatott a junior gyorsasági görkorcsolya világbajnokságon. Kéri Ferenc tanítványa csak az utolsó pillanatban tudta meg, hogy ott lehet a dél-koreai versenyen. A Tornado Team versenyzője remekül helyt állt a vb-n.

Részletek
Pénteken már élesben tesztel a Szedeák

Pénteken már élesben tesztel a Szedeák

2011. szeptember 7. 20:07

Három és fél hete kezdte el a felkészülést a Naturtex SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata. Fodor Péter együttese a tréningek monotonitását megtörve a hétvégén már tesztmérkőzéseket játszik a Kecskeméttel.

Részletek
Vajda Attila: a londoni bronz története

Vajda Attila: a londoni bronz története

2011. szeptember 7. 19:25

A magyar küldöttség két érmet szerzett a kajak-kenusok olimpiai tesztversenyén Londonban. Az egyik medál Vajda Attila révén Szegedre került. Vécsi Viktor tanítványa a Városi TV-nek elárulta, a brit fővárosban nem is akart nyerni.

Részletek

Továbbra is ott lihegünk a svédek nyakában

2011. szeptember 7. 07:14

A hollandok gyakorlatilag csoportelsők. Nekünk le kell győznünk itthon a finneket, ám ez is kevés. Ahhoz, hogy pótselejtezőt játszhassunk, a svédeknek a hollandok és a finnek ellen összesen egy pontot szabad gyűjteniük - ellenkező esetben legfeljebb pontegyenlőség állhat elő. Ez pedig a skandinávok malmára hajtaná a vizet, mert az egymás elleni eredmények (magyar szempontból 0-2 és 2-1) nekik kedvezőek...

Részletek