Hirdetés
Hirdetés

A Pick kiütötte a Partizant

2012. február 20. 21:40

Megnyerte utolsó hazai Bajnokok Ligája csoportmérkőzését a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Vadkerti Attiláék szombaton tíz góllal legyőzték a szerb Partizan Beogradot.

Részletek
Mezei Richárd: nagyon hasznos volt a kieli út

Mezei Richárd: nagyon hasznos volt a kieli út

2012. február 20. 21:14

A hétfő esti Arénában vendégünk volt Mezei Richárd a Pick Szeged Kézilabda zrt. vezérigazgatója, aki beszámolt nekünk arról, hogy a kieli rehabilitációs központ látogatásakor milyen tapasztalatokat gyűjtöttek Szabó István csapatorvossal és Skaliczki László vezetőedzővel. Az adás második részében pedig a szegedi nevelésű röplabdázóval, Csányi Dániellel beszélgettünk, aki a Kecskemét színeiben Magyar Kupa ezüstérmet szerzett a hétvégén. Emellett még láthattak egy összefoglalót a Pick Szeged - Partizan Beograd (szerb) férfi kézilabda BL mérkőzésről, valamint a Szegedi TE - Bamberg (német) férfi teke BL csatáról is.

Részletek
Mezei Richárd az Arénában

Mezei Richárd az Arénában

2012. február 20. 10:36

A hétfő este Arénában (kezdés 18.30) vendégünk lesz Mezei Richárd, a Pick Szeged Kézilabda Zrt. vezérigazgatója, akivel többek között a Kielben gyűjtött tapasztalatokról beszélgetünk. Az adásban láthatnak majd egy összefoglalót a Pick - Partizan Beograd férfi kézilabda BL mérkőzésről és a Szegedi TE - Bamberg férfi teke BL negyeddöntőről is. FOTÓ: szegedma.hu Gémes Sándor

Részletek
Győri parádé a címvédő ellen

Győri parádé a címvédő ellen

2012. február 19. 20:45

A Győr parádés játékkal – és Görbicz Anita 12 góljával – 31-22-re legyőzte a címvédő vendég norvég Larvikot a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 3. fordulójában.

Részletek

Erdei Zsolt-Jean Pascal összecsapás a láthatáron

2012. február 18. 12:27

A profiboksz.hu értesülése szerint pár napon belül hivatalosan is bejelenthetik, hogy Erdei Zsolt legközelebb a WBC szervezet korábbi félnehézsúlyú világbajnokával, a kanadai Jean Pascallal csap össze utóbbi ökölvívó hazájában.

Részletek

Szegedi sporthírek röviden

2012. február 17. 22:05

Hazai környezetben szerepel a hétvégén a Tisza Volán MTK OB II-es jégkorongcsapata is. A szegedi együttes vasárnap 18 órakor a Vasassal játszik a műjégpályán. További sporthíreink következnek röviden:

Részletek

Szép búcsúra készül a Pick

2012. február 17. 21:22

Két forduló van hátra a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportköréből, de már eldőlt, hogy a Pick Szeged nem juthat be a legjobb 16 közé. Zubai Szabolcsék az utolsó hazai mérkőzésen a Partizan Beograd ellen győzelemmel búcsúznának a sorozattól.

Részletek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés