Hirdetés
250 nap múlva kezdődik az olimpia

250 nap múlva kezdődik az olimpia

2011. november 18. 17:25

Közeledik a londoni olimpia, 250 nappal az ötkarikás rajt előtt sajtótájékoztatót tartott megújuló székházában a Magyar Kajak-Kenu Szövetség. Az eseményen a szövetség vezetőin túl megjelent a sportág három világbajnoka és olimpiai érmese, Kozák Danuta, Szabó Gabriella és Vereckei Ákos is.

Részletek

London 2012: Minimum négy érem a kajak-kenusok célja

2011. november 18. 14:15

Minimum négy érmet, köztük két aranyat szeretnének nyerni a jövő évi londoni olimpián a magyar kajak-kenusok - hangzott el a magyar szövetség (MMKSZ) pénteki sajtótájékoztatóján, amelyet 250 nappal a 2012-es játékok rajtja előtt rendeztek.

Részletek

Negyedik hazai mérkőzésére készül a Naturtex SZTE-SZEDEÁK

2011. november 17. 22:44

Negyedik hazai mérkőzésére készül a Naturtex SZTE-SZEDEÁK élvonalbeli férfi kosárlabdacsapata. Fodor Péter együttes vasárnap este a Kecskemétet látja vendégül. A szegedi keretből biztosan hiányzik majd Tanács Attila, aki bokasérülése miatt legalább egy hónapig nem játszhat.

Részletek

Sporthírek röviden 2011. 11. 17.

2011. november 17. 17:30

Két szegedi csapat is pályára lépett szerdán a hazai bajnokságban. A Pick férfi kézilabdázói nem hibáztak, a női vízipólósok ellenben vereséggel zárták a hétközi fordulót. Sporthíreink röviden:

Részletek
Mozgalmas sporthétvége: vízilabda, sakk és kenu

Mozgalmas sporthétvége: vízilabda, sakk és kenu

2011. november 15. 19:30

A hétfői Arénában vendégünk volt a friss Magyar Kupa-győztes Szeged-Beton VE férfi vízilabdacsapatának vezetőedzője, Vincze Balázs és az együttes kapitánya, Varga Péter. Az adás második felében pedig a magyar férfi sakk válogatottal az elmúlt hétvégén Európa-bajnoki bronzérmet szerző Lékó Péter látogatott el hozzánk. Emellett még láthattak egy összefoglalót a vízipólósok Városháza előtti fogadásáról, valamint az EDF DÉMÁSZ-Szeged VE kenusainak úszóedzéséről.

Részletek