Hirdetés
A Veszprém elleni hazai rangadóra készül a Pick

A Veszprém elleni hazai rangadóra készül a Pick

2011. október 26. 22:23

A Partizan Belgrád elleni bravúros siker után kedd óta már a Veszprém elleni hazai rangadóra készül a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Skaliczki László együttese szombaton 12 óra 55 perckor hazai közönség előtt fogadhatja majd a bajnokot.

Részletek
Pick-MKB derbi a VTV honlapján

Pick-MKB derbi a VTV honlapján

2011. október 26. 13:33

Nálunk nem marad le részletekről. A szombati Pick Szeged – MKB Veszprém férfi kézilabda bajnoki rangadó után a Városi TV videós hírportálján egy összefoglalót láthatnak majd a mérkőzéséről és természetesen a főszereplők is megszólalnak. Szombaton délután keresse a Pick-Veszprém derbit a vtvszeged.hu weboldalon.

Részletek

Sporthírek röviden 2011. 10. 25.

2011. október 25. 16:14

Kedden délben megérkezett Szegedre a Naturtex SZTE-Szedeák élvonalbeli férfi kosárlabdacsapatának új légiósa. A 28 esztendős amerikai Jonathan Levy vasárnap a Szolnok ellen már be is mutatkozhat új együttesében. További sporthíreink röviden:

Részletek
Csay Renáta: "2015-ig nem vonulok vissza!"

Csay Renáta: \"2015-ig nem vonulok vissza!\"

2011. október 25. 15:28

Csay Renáta két aranyérmet szerzett Szingapúrban a maratoni kajak-kenu világbajnokságon. A Győri Graboplast VSE két gyermekes versenyzője pályafutása során tizedszer állhatott fel a világbajnoki dobogó legfelső fokára. Pedig nem volt könnyű éve: Farkasdi Ramóna személyében új párral futott neki a szezonnak, és egy drámai esemény is beárnyékolta felkészülését. Olvassa el a kajakkenusport.hu interjúját!

Részletek

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség közleménye

2011. október 24. 23:44

A Pesti Központi Kerületi Bíróság első fokon elutasította a Magyar Sárkányhajó Szövetség Magyar Kajak-Kenu Szövetség elleni keresetét, amelyben a sárkányhajó szövetség arra kérte a bíróságot, hogy állapítsa meg: a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) nem jogosult országos sportági szakszövetségként sárkányhajó szakágat működtetni. Az ítélet nem jogerős.

Részletek

Sporthírek röviden 2011. 10. 24.

2011. október 24. 22:11

Hetedik mérkőzését is megnyerte a férfi teke Szuperligában a Szegedi TE. Kiss Norberték ezúttal 6-2-re győztek a vendég Kaposvár ellen. További sporthíreink röviden:

Részletek
Csay Renáta fantasztikus

Csay Renáta fantasztikus

2011. október 23. 21:07

Kér arany- és egy ezüstérmet nyert a magyar válogatott a maratoni kajak-kenu világbajnokság harmadik napján. Magyarország nyerte a nemzetek közötti pontversenyt.

Részletek