Hirdetés

Gálázott a Pick a Tatabánya ellen

2012. február 23. 22:01

Az őszi szezon legfájóbb vereségét Tatabányán szenvedte el a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Vadkerti Attiláék szerdán újra találkoztak a dunántúli együttessel. A visszavágás nem maradt el, a Pick magabiztosan győzött.

Részletek
Storcz: lehetnek nehéz döntések

Storcz: lehetnek nehéz döntések

2012. február 23. 10:10

A kisebb sérülésektől eltekintve probléma mentesen zajlik a kajak-kenu válogatott olimpiai felkészülése. A legtöbben már meleg vízi táborokban készülnek a tavaszi válogatókra.

Részletek
Nagy Péternek Londonban a helye

Nagy Péternek Londonban a helye

2012. február 22. 22:12

A hétvégén Szeged adott otthont a súlyemelők régiós csapatbajnokságának. A versenyre ellátogatott a szövetségi kapitány, Bökfi János is, aki elsősorban Nagy Péter teljesítményére volt kíváncsi. A szakember szerint a szegedi erős embernek Londonban a helye.

Részletek
 Pick-Tatabánya rangadó csak a VTV-n

Pick-Tatabánya rangadó csak a VTV-n

2012. február 22. 16:37

Szerdán 18 órakor rendezik a férfi kézilabda bajnokság 19. fordulójának rangadóját, a Pick Szeged - Tatabánya összecsapást. A tabellán jelenleg harmadik helyen álló dunántúliak az ősszel hazai pályán 27-19-re nyertek a Szeged ellen, Skaliczki László együttese ezért most a visszavágásra készül. Amennyiben a Pick begyűjti a két pontot, akkor még marad esélye az alapszakasz győzelemre. A Tatabányának is nagyon nagy lesz a tét, hiszen Szente Gáborék vereség esetén akár még a négy közé jutástól is elbúcsúzhathak. A Pick Szeged - Carbonex KC Tatabánya derbit szerda este 21 órakor a Városi TV felvételről közvetíti, a mérkőzés este 9-től online is követhető.

Részletek

Eljött a reváns ideje

2012. február 21. 21:24

Szerdán 18 órakor rangadót játszik a hazai bajnokságban a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Mikler Rolandék a tabella harmadik helyén álló Tatabányát fogadják.

Részletek

Szegedi sporthírek röviden

2012. február 20. 21:43

Mindkét hétvégi bajnoki mérkőzését megnyerte a Floratom Szeged Kaló-Méh férfi asztaliteniszcsapata. A Dudás Róbert-Kószó Attila-Lukács Levente alkotta együttes a Szombathely ellen 9-1-re, a Bük ellen pedig 7-3-ra győzött idegenben. További sporthíreink következnek röviden:

Részletek

A Pick kiütötte a Partizant

2012. február 20. 21:40

Megnyerte utolsó hazai Bajnokok Ligája csoportmérkőzését a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Vadkerti Attiláék szombaton tíz góllal legyőzték a szerb Partizan Beogradot.

Részletek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés