Hirdetés
Hirdetés
 A londoni részvételt kiharcoló Lékai, Zubai vagy Ancsin gólja a legszebb?

A londoni részvételt kiharcoló Lékai, Zubai vagy Ancsin gólja a legszebb?

2012. március 26. 21:03

A Városi Televízió Szeged már hatodik alkalommal hirdeti meg a VTV Pick gólszépségversenyét, a 2011/12-es alapszakasz legszebb szegedi találatát keressük. Önök dönthetik el, hogy a kiválasztott tizenkét gól közül, melyik lesz a befutó. Az alapszakasz legszebb szegedi góljára már eddig is több száz szavazat érkezett, ám aki eddig lemaradt, vagy tovább erősítené kedvenc találatának pozícióját, annak már csak néhány napja maradt. Szavazni április 15-éig lehet e-mailben (arena@vtvszeged.hu) vagy sms-ben (06205606956, nem emelt díjas). A voksolók közül egy valaki megnyeri a Pick Szeged játékosai által dedikált labdát. Sorsolás és eredményhirdetés április 16-án az Aréna c. sportmagazinban.

Részletek

Szegedei sporthírek röviden

2012. március 26. 20:35

Győzelemmel kezdte a bajnoki negyeddöntőt az A-Híd Szeged Beton OB I-es férfi vízilabdacsapata. Vincze Balázs együttese Hódmezővásárhelyen ra/re verte a Ferencvárost. A két nyert mérkőzésig tartó párharc szerdán a fővárosban folytatódik. További sporthíreink következnek röviden:

Részletek
Sulc, Ancsin, Törő vagy Lékai?

Sulc, Ancsin, Törő vagy Lékai?

2012. március 26. 12:45

A hétfő esti Arénában (kezdés 18.30, online is nézhető - letölthető) ismét érdekes témákkal várjuk Önöket. A kézilabda barátok nagy örömére ismét lesz Pick gólszépségverseny! Az alapszakasz legszebb szegedi találatát keressük, szerencsére volt miből válogatni, hiszen a huszonkét mérkőzésen számtalan látványos gólt szereztek a Skaliczki tanítványok. Sulc, Ancsin, Lékai vagy Törő lesz a befutó? Önök dönthetik el, hiszen a tizenkét kiválasztott Pick gólra lehet majd szavazni, a voksolók között pedig áprilisban kisorsolunk egy dedikált kézilabdát. Az esti étlapon szerepel még jégkorong és labdarúgás is. A stúdióban vendégünk lesz Kalocsa László, az OB II-ben ezüstérmes Tisza Volán hokisainak mestere, valamint Buchholcz Gábor, a jubiláló Tisza Volán SC labdarúgócsapatának vezetőedzője. Utóbbi együttes szombaton győzelemmel zárta a 100. NB III-as mérkőzését. Tartsanak velünk ma este is!

Részletek

Labdarúgó NB I : Eredmények és tabella

2012. március 25. 20:25

A Győr négy pontra csökkentette hátrányát a listavezető és a szezonban minden fronton veretlen Debrecennel szemben a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában, miután előbbi hazai pályán legyőzte a Paksot, míg utóbbi döntetlent játszott a Pápával.

Részletek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés