Hirdetés

Idegenben bizonyíthatnak a szegedi élcsapatok

2011. november 25. 20:35

Kemény csaták várnak a hétvégén a szegedi élcsapatokra. Míg a Pick Szeged kézilabdázói Gyöngyösön, a Szeged Beton férfi pólósai a Vasas otthonában bizonyíthatnak. A hazai medence előnyét élvezve játszanak női vízilabdásaink, míg a Szeged 2011 labdarúgói a Debrecen elleni, itthoni meccsel zárják az őszi szezont. Sportelőzetesünk következik.

Részletek

Mariboron át vezet az út a teke BL negyeddöntőbe

2011. november 25. 20:31

A szlovén bajnok Maribor legyőzésével juthat a férfi teke Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közé a Szegedi TE együttese. A Szuperliga ezüstérmese meggyőző fölénnyel szeretne nyerni az október 26-i, nyitó partin, hogy nyugodtan várhassa a párharc két hét múlva esedékes visszavágóját.

Részletek

A Vasas ellen hangol az eddig veretlen Szeged Beton

2011. november 25. 08:29

Meglehetősen szokatlan időpontban, este 8 órakor ugrik vízbe a Szeged Beton együttese a Vasas otthonában, a Bajnokok Ligája szombati játéknapján. A találkozón bizonytalan Baksa László szereplése. A válogatott hálóőr ugyanis combizom-húzódással küzd.

Részletek
Csak a győzelem az elfogadható Gyöngyösön

Csak a győzelem az elfogadható Gyöngyösön

2011. november 24. 20:14

A Montpellier elleni, bravúros Bajnokok Ligája győzelmet követően a honi pontvadászatban folytatja menetelését a Pick Szeged elit ligás férfi kézilabda csapata. Skaliczki László együttese szombaton, a tabella 6. helyén álló Gyöngyös otthonába látogat.

Részletek