Hirdetés

Pozitív lett a doppingtesztje egy magyar kajak-kenu versenyzőnek

2011. szeptember 27. 22:36

A Magyar Antidopping Csoport (MACS) arról tájékoztatta a Magyar Kajak-Kenu Szövetséget (MKKSZ), hogy a sportág egyik felnőtt versenyzője pozitív vizeletmintát produkált egy tavaszi ellenőrzés során - közölte kedden késő este az MTI-vel az MKKSZ, amely hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a személyiségi jogok védelme miatt a felülvizsgálati eljárás lezárultáig a sportolót nem áll módjában megnevezni.

Részletek
A Floratom újabb ETTU Kupa-meccs előtt

A Floratom újabb ETTU Kupa-meccs előtt

2011. szeptember 27. 20:18

A Floratom Szeged férfi asztaliteniszcsapata szeptember elején óriási bravúrral bejutott az ETTU Kupa második selejtezőkörébe. Lukács Leventéék pénteken utaznak el a következő fordulóra, de az oroszországi túra előtt csütörtökön még egy hazai bajnoki is vár az együttesre.

Részletek
Czene: az EU válaszlépéseket tervez az illegális fogadások ellen

Czene: az EU válaszlépéseket tervez az illegális fogadások ellen

2011. szeptember 27. 14:33

Az Európai Unió válaszlépéseket tervez az illegális sportfogadásokkal szemben, de jelenleg még a tagállamok nem egységesek ebben a kérdésben - mondta Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) székházában kedden tartott szimpóziumon, amelyet a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) szervezett.

Részletek

Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella

2011. szeptember 25. 20:37

A Győr elszenvedte első vereségét a labdarúgó OTP Bank Ligában, miután a 10. forduló vasárnapi zárómérkőzésén 2-0-ra kikapott az újonc Diósgyőr vendégeként, pedig győzelem esetén a tabella élére ugorhatott volna.

Részletek