Hirdetés

Szombaton a Körmenddel játszik a Szedeák

2012. március 1. 22:11

Szombaton egy újabb nehéz mérkőzés vár a Naturtex SZTE-Szedeák élvonalbeli férfi kosárlabdacsapatára, hiszen Fodor Péter tanítványai a harmadik helyen álló Körmendet fogadják. Nyilas Istvánék szeretnének meglepetést okozni.

Részletek
Néhány napra hazatért a "remete"

Néhány napra hazatért a \"remete\"

2012. március 1. 16:05

5 nagyon mozgalmas napot töltött el itthon Vajda Attila. Az EDF Démász-Szeged VE olimpiai bajnoka az elmúlt hetekben Portugáliában, a világtól szinte teljesen elzárva készült és holnap ismét visszautazik a Nelo hajógyártó Montebelo Aguieirában lévő központi edzőtáborába. De előtte még megünnepli kisfia 1 éves születésnapját.

Részletek

Szegedi sporthírek röviden

2012. február 28. 20:39

Nagy arányú vereséget szenvedett az SZTE EHÖK SE a futsal NB II hétfői játéknapján. A szegedi egyetemisták 10-3-ra kaptak a budapesti Rákosmenti FC otthonában, így maradtak a hatodik helyen a tabellán. További sporthíreink következnek röviden:

Részletek
Szombaton a gyalogtúrával indul az ötpróba sorozat

Szombaton a gyalogtúrával indul az ötpróba sorozat

2012. február 28. 20:32

Március 3-án, szombaton a \"Sziki gyalogtúrá\"-val megkezdődik az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 szabadidős sorozat harmadik, befejező ciklusa. A Szegedi Sport és Fürdők keddi sajtótájékoztatóján az is kiderült, hogy a mozogni vágyok a következő négy hónapban még hol tehetik próbára magukat.

Részletek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés