Hirdetés

Sporthírek röviden 2011.10. 03,

2011. október 3. 23:25

Az EDF Démász-Szeged versenyzői közül négyen is kvalifikálták magukat a szingapúri maratoni kajak-kenu világbajnokságra. A hétvégi győri válogatón a kenus Vajda Attila egyesben és Fürdök Gáborral párosban szerzett indulási jogot, míg a kajakos Petrovics Máté egyesben, valamint Börcsök Balázzsal párosban vehet részt a vb-n. További sporthíreink következnek röviden:

Részletek
Ács Géza-emléktáblát avattak Kiskundorozsmán

Ács Géza-emléktáblát avattak Kiskundorozsmán

2011. október 3. 20:59

Emléktáblát avattak Kiskundorozsmán a helyi kézilabda sportág megteremtőjének, játékosának és edzőjének. Emellett Ács Géza nevét kapta a tornacsarnok az Orczy István Általános Iskolában. Ennek alkalmából megrendezték a Dorozsma Olimpiát, amelyen óvodásoktól a középiskolásokig mindenki részt vett.

Részletek

Párosban is második lett Vajda Attila

2011. október 3. 09:41

Hihetetlen izgalmakat hozott vasárnap a férfi kajakpárosok küzdelme a győri maratoni világbajnoki válogatóversenyen. Salga István és Ceiner Benjámin egy ütközést követő borulás után, három perces hátrányt ledolgozva nyerte meg a viadalt. Kenuban a Györe Attila, Kövér Márton kettős nyert, míg női egyesben Csay Renáta távollétében Kollár Judit lett a legjobb.

Részletek

Egy félidőt bírt a Szeged a Kiel ellen

2011. október 2. 21:39

Egy félidőn át jól tartotta magát hazai pályán a Pick Szeged, ám végül 38-26-ra kikapott a világsztárokkal felálló német THW Kiel csapatától a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 1. fordulójában, a D csoportban.

Részletek