Hirdetés

Mariborba megy a Szegedi TE

2011. december 7. 18:34

Kényelmes helyzetből várhatja a Maribor elleni visszavágót a Szegedi TE a férfi teke Bajnokok Ligájában. Mivel a csapat a párharc első mérkőzésén hazai pályán 8-0-ra nyert, így a szombati szlovéniai visszavágón már egy pont is elegendő a nyolc közé jutáshoz.

Részletek
Tabajdi Ábel meghódította az Arénát

Tabajdi Ábel meghódította az Arénát

2011. december 7. 18:26

Az elmúlt hétvégén egy igen rangos Lovas Világkupa versenyt rendeztek Budapesten. A Papp László Sportarénában a világ legjobb fogathajtói mellett a fiatalok is lehetőséget kaptak arra, hogy bizonyítsák a tehetségüket. Az egyik versenyszámban a mindössze 10 esztendős Tabajdi Ábel révén szegedi győzelem született.

Részletek

A Szeged Beton nyerte a szuper rangadót

2011. december 6. 23:20

Fordulatokban gazdag mérkőzésen, 10 – 8-as győzelmet aratott a Szeged Beton a tabella második helyén álló Vasas ellen, az élvonalbeli férfi vízilabda bajnokság hétfői szuper rangadóján. Sikerével Vincze Balázs együttese továbbra is őrzi veretlenségét a hazai pontvadászatban.

Részletek
Súlyemelés: Nagy Péter irány Londoni előolimpia

Súlyemelés: Nagy Péter irány Londoni előolimpia

2011. december 6. 18:55

Nagy megtiszteltetésben részesült hazánk első számú férfi súlyemelője, Nagy Péter. A Szegedi Lelkesedés SK versenyzője ugyanis részt vehet a londoni előolimpián. Súlycsoportjában összesen tizenketten indulnak, így még a dobogót is elérheti.

Részletek
Lovas Világkupa Budapesten

Lovas Világkupa Budapesten

2011. december 4. 23:24

Több ezer néző látogatott ki szombaton a Papp László Sportarénába, az 5. Lovas Világkupa látványos show-műsoraira, illetve a fogathajtók bemelegítő versenyére és a díjugratók Vk-fordulójára, melyet az ukrán Björn Nagel nyert meg.

Részletek