Hirdetés
Hirdetés
Pick játékosok az olimpiai selejtezőről

Pick játékosok az olimpiai selejtezőről

2012. április 4. 15:53

A hétvégén eldől, hogy a magyar férfi kézilabda válogatott ott lesz-e a 2012-es londoni nyári ötkarikás játékokon. A pénteken kezdődő svédországi selejtezőn az öt szegedivel felálló csapatnak, a svéd-macedón-brazil hármasból, kettőt meg kell előznie az olimpiai részvételhez.

Részletek
Vajda Attila már a Maty-éren készül

Vajda Attila már a Maty-éren készül

2012. április 4. 15:34

Februárban és márciusban az EDF DÉMÁSZ Szeged kenusai is külföldön edzőtáboroztak. Az olimpiai bajnok Vajda Attila fémjelezte csapat Portugáliában vészelte át a telet. A versenyzők a hétvégén érkeztek haza, hétfőtől pedig már a Maty-éren folytatják az edzéseket.

Részletek

Szegedi sporthírek röviden

2012. április 3. 22:09

Nem mindennapi elismerésben részesült Susányi Zsófia, a Gellért Tenisziskola korábbi játékosa. Az Egyesült Államokban tanuló 20 esztendős szegedi teniszezőt az egyetemi bajnokságban megválasztották a hét legjobb játékosának, ráadásul újonc létére ebben a szezonban már másodszor kapta meg ezt a díjat. A kaliforniai Berkeley (Börkli) Egyetem színeiben teniszező Susányi Zsófia eddigi 34 egyes mérkőzéséből harmincat megnyert. További sporthíreink következnek röviden:

Részletek

Az Alsóvárosi Általános Iskolában járt a Pick

2012. április 3. 22:06

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának magyar válogatott játékosai szerdán utaznak el Svédországba az olimpiai selejtezőre, a többiek viszont Skaliczki László vezetésével már a bajnoki rájátszásra és a Magyar Kupa döntőre készülnek. A kedd délelőtti edzés után a keretből hárman egy kis időutazáson vettek részt, hiszen ellátogattak egy általános iskolába.

Részletek
Szegeden lesz először látható az Albert-kiállítás

Szegeden lesz először látható az Albert-kiállítás

2012. április 3. 20:18

Az egyetlen magyar aranylabdás labdarúgó Albert Flórián emlékére egy rendhagyó kiállítás nyílik április 13-án Szegeden. A Móra Ferenc múzeum lesz az első helyszín, ahol a korábbi kiváló futballista relikviát megnézheti a nagyközönség. Albert Flórián alig 17 évesen mutatkozott be a Ferencvárosban, majd néhány hónap múlva már a felnőtt válogatottban is játszhatott, páratlan pályafutás áll mögötte. Az emléktárgyai kedden érkeztek meg Szegedre.

Részletek
Kovács Katalin: edzem, edzem és edzem

Kovács Katalin: edzem, edzem és edzem

2012. április 3. 18:17

Javul a januárban megműtött keze a kétszeres olimpiai bajnoknőnek, de még korántsem tökéletes. A világ egyik legeredményesebb sportolója ettől függetlenül jó hangulatban készül az Antalyai edzőtáborban és összeszorított foggal harcol azért, hogy a májusi egyes válogatón biztosítani tudja az olimpiai csapatba kerülést.

Részletek

Szegedi sporthírek röviden

2012. április 2. 20:39

Remekül szerepeltek a Toyota T-max SZUE úszó a Debrecenben rendezett úszó országos bajnokságon. A 15 esztendős Sibalin Flóra érmet is hozott haza, 1500 méteres női gyorsúszásban végzett a harmadik helyen. A mindössze 14 éves Novoszáth Melinda 50 méteres pillangó- és gyorsúszásban is a hetedik lett, míg Szilágyi Nikolett két számban, Ambrus Diána pedig egy számban ért be hatodikként a célba. A férfi mezőnyben Sibalin Dávid 800 méteres gyorsúszásban végzett a hetedik helyen. További sporthíreink következnek röviden:

Részletek
Szegeden dől el a teke bajnoki cím sorsa

Szegeden dől el a teke bajnoki cím sorsa

2012. április 2. 20:19

Továbbra is nyílt a küzdelem a férfi teke Szuperliga döntőjében. A harmadik fordulóban vasárnap a címvédő Zalaegerszeg hazai pályán nyert, így az összetettben ismét átvette a vezetést. A bajnoki cím sorsa jövő héten szombaton Szegeden dől el.

Részletek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés