Hirdetés
Hirdetés

ZF-Eger - A-Híd Szeged Beton VE ( 10-9 )

2012. április 12. 21:47

Vízilabda ob I - Már a második mérkőzés határozott arról, hogy az Eger-Szeged elődöntős párból melyik csapat jut be a Vodafone férfi vízilabda ob I döntőjébe, miután a rájátszásban aratott keddi, Tisza-parti sikere után a csütörtöki, hazai meccsét is megnyerte a címvédő hevesi gárda.

Részletek

Az akadémistáknak jövőkép a Szeged 2011

2012. április 12. 20:28

Edzőmérkőzésen mutatkozott be a Szeged 2011 labdarúgócsapatának új vezetőedzője, Tóth Bálint. A Futó Tamást váltó szakember - Lóczi István pályaedzővel közösen – a hátra lévő nyolc tavaszi találkozón dirigálja az NB II Keleti csoportjában 15. helyen álló Tisza-parti gárdát. Tóth Bálint immár a negyedik tréner, aki a szezonban a szegedi csapatot irányítja.

Részletek

Szombaton itthon lehet bajnok a Szegedi TE

2012. április 12. 20:24

Szegeden dől el a teke Szuperliga 2012-es bajnoki címe! A négycsapatos döntő utolsó előtti fordulóját ugyanis a Zalaegerszeg nyerte,így egy ponttal megelőzte az aranyéremre aspiráló Szegedi TE együttesét.

Részletek
Tóth Bálint a Szeged2011 új edzője

Tóth Bálint a Szeged2011 új edzője

2012. április 11. 15:02

Futó Tamás lemondása után Tóth Bálint dirigálja a Szeged2011 együttesét a tavaszi idényben. A rutinos szakvezető az elmúlt időszakban a Grosics Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatójaként tevékenykedett és tréneri karrierje során élvonalbeli kluboknál – Vasas, Tatabánya, Haladás, Pápa – is dolgozott vezetőedzőként, a szombathelyieket például sikeresen tartotta benn az NB I-ben. A 62 éves szakember egyelőre a szezon végig vezeti a Szeged2011 együttesét, hiszen mindenképpen vissza szeretne térni a gyulai Grosics Akadémiára, elvégre nagyon szereti az ottani munkáját, a gyerekekkel való foglalkozást. Tóth Bálint munkáját a szegedi kötődésű, pro licences edzői képesítéssel rendelkező Lóczi István segíti, aki az MLSZ instruktora, a Csongrád- megyei edzőképzés vezetője.

Részletek
Bevette a szegedi uszodát a ZF Eger

Bevette a szegedi uszodát a ZF Eger

2012. április 11. 13:35

Elveszítette a pályaelőnyét a bajnoki elődöntőben az A-Híd Szeged Beton férfi vízilabdacsapata. Vincze Balázs együttese 14-11-re kikapott hazai medencében az Egertől, így csütörtökön idegenben már az életben maradásért kell küzdenie.

Részletek

Olimpiai résztvevő a magyar férfi kézilabda válogatott

2012. április 10. 20:02

Kiharcolta az olimpiai részvétel jogát a Pick Szeged öt játékosát is soraiban tudó magyar férfi kézilabda válogatott, miután a göteborgi selejtező tornán – Svédország mögött -, a második helyen végzett. Kézilabdázóink kvótaszerzésével immár 104 főre nőtt a magyar olimpiai csapat létszáma.

Részletek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés