Hirdetés
Hirdetés

Labdarúgó NB II

2012. április 14. 21:56

A Keleti csoportban éllovas Szolnok hazai pályán egygólos vereséget szenvedett a DVSC II. csapatától a labdarúgó NB II 23. fordulójában, így a vasárnap Balmazújvárosban pályára lépő Békéscsaba megelőzheti.

Részletek
Hétfőn hosszabb lesz az Aréna!

Hétfőn hosszabb lesz az Aréna!

2012. április 14. 20:58

A hétfő esti Arénában (kezdés 18.20, online is nézhető, letölthető) a megszokott harminc helyett negyven percben számolunk be a hétvége legjelentősebb szegedi sporteseményeiről. Aki velünk tart, nem marad le semmiről!

Részletek

Nem sikerült a bravúr az A-Híd Szeged Betonnak

2012. április 13. 21:58

Nem sikerült a bravúr az A-Híd Szeged Betonnak a férfi vízilabda bajnoki elődöntőben. Vincze Balázs együttese a keddi hazai vereség után csütörtökön az Eger otthonában is alul maradt, így nem jutott be a fináléba.

Részletek

Douchev-Janics és Cseh is aranyat remél

2012. április 13. 18:31

Együttvéve összesen mintegy nyolc hónapot töltött edzőtáborban a kajakos Douchev-Janics Natasa és az úszó Cseh László, akik pénteken közös sajtóbeszélgetés keretében számoltak be arról, hogy hol állnak a felkészülésben, amelynek végcélja a nyári, londoni olimpia. Mindketten azt mondták: aranyérmet szeretnének nyerni a brit fővárosban.

Részletek

ZF-Eger - A-Híd Szeged Beton VE ( 10-9 )

2012. április 12. 21:47

Vízilabda ob I - Már a második mérkőzés határozott arról, hogy az Eger-Szeged elődöntős párból melyik csapat jut be a Vodafone férfi vízilabda ob I döntőjébe, miután a rájátszásban aratott keddi, Tisza-parti sikere után a csütörtöki, hazai meccsét is megnyerte a címvédő hevesi gárda.

Részletek

Az akadémistáknak jövőkép a Szeged 2011

2012. április 12. 20:28

Edzőmérkőzésen mutatkozott be a Szeged 2011 labdarúgócsapatának új vezetőedzője, Tóth Bálint. A Futó Tamást váltó szakember - Lóczi István pályaedzővel közösen – a hátra lévő nyolc tavaszi találkozón dirigálja az NB II Keleti csoportjában 15. helyen álló Tisza-parti gárdát. Tóth Bálint immár a negyedik tréner, aki a szezonban a szegedi csapatot irányítja.

Részletek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés