Hirdetés

A Kék Mókus Kupa döntője

2011. december 30. 23:16

Természetesen a Kék Mókus Kupa csütörtöki nagy döntőjén nem csak a politikusok és az újságírók fociztak. A három kategória fináléja után rendeztek egy Szeged 2011 - Best of Szeged találkozót is.

Részletek
Politikusok  újságírók ellen fociztak

Politikusok újságírók ellen fociztak

2011. december 30. 18:28

Rendhagyó labdarúgó mérkőzéssel búcsúztak az évtől a város önkormányzati képviselői. A politikusok a korábbi remek játékossal, Véber Györggyel kiegészülve a Détári Lajossal megerősített szegedi média válogatott ellen léptek pályára. A gálameccs a képviselők győzelmével zárult.

Részletek

Remek fél évet zárt a Szeged Beton

2011. december 29. 22:52

Remek fél évet zárt a Szeged Beton férfi vízilabdacsapata, amely megnyerte a Magyar Kupát és veretlenül vezeti a hazai bajnokságot. A sikerek elérésből sokat vállaltak az együttes tengerentúli légiósai, az ausztrál Younger és az új-zélandi Kayes.

Részletek

Győzelemre készül a Zalaegerszeg otthonában a Szedeák

2011. december 27. 21:41

A Pécstől hazai pályán elszenvedett fájó, 10 pontos vereséget követően győzelemmel szeretné zárni a 2011-es esztendőt a Naturtex-SZTE – Szedeák élvonalbeli férfi kosárlabda csapat. A Fodor Péter irányította szegedi alakulat december 28-án, a Zalaegerszeg otthonában próbálkozik bajnoki pontjainak gyarapításával.

Részletek