Hirdetés
Nagy Laci a legjobb!

Nagy Laci a legjobb!

2011. december 16. 20:11

Pénteken ünnepli ötvenedik születésnapját a szegedi férfi kézilabda. Ennek apropóján szurkolók, korábbi játékosok, sportolók, sportvezetők és újságírók megválasztották a sportág szegedi álomcsapatát és a legjobb játékost. Utóbbi díj a Barcelona BL győztes csapatkapitányához, Nagy Lászlóhoz került.

Részletek

Ki lesz az Év sportolója?

2011. december 16. 11:44

Hétfőn derül ki, hogy az idén kik lettek az Év sportolói. A Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) által szervezett szavazás eredményhirdetésére hagyományosan a Sportcsillagok Gálaestje keretében kerül sor.

Részletek

Nem bírt egymással a Szeged és a Vasas

2011. december 15. 20:25

Nehéz eldönteni, hogy egy pontot nyert, vagy két pontot veszített a Szeged Beton a Vasas ellen a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában. Az év utolsó mérkőzésén a Vincze-tanítványok négy gólos hátrányt ledolgozva az utolsó fél percben már a győzelemért támadhattak, végül azonban meg kellett elégedniük a döntetlennel.

Részletek
Szép sikerrel búcsúzott a Pick

Szép sikerrel búcsúzott a Pick

2011. december 15. 20:16

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata is utolsó hazai mérkőzését játszotta szerdán. Tatai Péterék a Balatonfüredet fogadták. A várt nagy küzdelem elmaradt, a Pick magabiztosan, tizenöt góllal nyert.

Részletek

Jön a harmincadik tétmeccs! Cél a győzelem

2011. december 13. 20:19

Szerdán 17.30-kor egy igazi presztízs mérkőzéssel zárja az évet a Szeged Beton férfi vízilabdacsapata. Vincze Balázs együttese a Bajnokok Ligájában a Vasast látja vendégül. A BL-ben három forduló után két győzelemmel és egy vereséggel álló Beton egy újabb sikerrel nagy lépést tenne a továbbjutás felé.

Részletek