Hirdetés
Vajda Attila kihagyhatja az Európa-bajnokságot

Vajda Attila kihagyhatja az Európa-bajnokságot

2012. május 8. 15:10

Magabiztos versenyzéssel kezdte az évet Vajda Attila. Az olimpiai bajnok szegedi kenus a hétvégi tájékoztatón könnyedén utasította maga mögé a hazai riválisait. Vécsi Viktor tanítványa a következő két és fél hónapban mindent a londoni olimpiának rendel alá, ezért a tervek szerint a zágrábi Eb-t is kihagyja.

Részletek
Aréna 2012. 05. 07.

Aréna 2012. 05. 07.

2012. május 7. 20:38

A hétfő esti Arénában vendégünk volt az első olyan szegedi sportoló, aki már biztosan indulhat a londoni olimpián. Nagy Péter súlyemelő pénteken tudta meg az örömhírt, hogy ott lehet a brit fővárosban. Zsinórban harmadik mérkőzését nyerte meg a labdarúgó NB II Keleti csoportjában a Szeged 2011. Laczkó Jánosék 2-0-ra győztek a sereghajtó Vecsés otthonában, így újabb nagy lépést tettek a bennmaradás felé. A stúdióban a csapat vezetőedzőjével, Tóth Bálinttal beszélgettünk. Emellett még láthattak egy-egy összefoglalót a hétvégi olimpiai pótkvalifikációs kajak-kenu válogatóról és tájékoztató versenyről, valamint az MKB Veszprém - Pick Szeged férfi kézilabda bajnoki döntő első összecsapásáról.

Részletek

Teljes szegedi siker

2012. május 7. 20:23

Teljes szegedi sikert hozott a Maty-éren rendezett olimpiai pótkvalifikációs válogató és tájékoztató kajak-kenu verseny. Az EDF DÉMÁSZ versenyzői közül Sík Márton és Horváth Gábor is nyert számában, így kivívta a jogot arra, hogy két hét múlva a lengyelországi Poznanban olimpiai kvótát szerezzen.

Részletek

Szegedi sporthírek röviden

2012. május 7. 20:20

Zsinórban harmadik mérkőzését nyerte meg a labdarúgó NB II Keleti csoportjában a Szeged 2011. Tóth Bálint együttese 2-0-ra győzött a sereghajtó Vecsés otthonában, így újabb nagy lépést tett a bennmaradás felé. A csapat még mindig csak 14. helyen áll a bajnokságban, de egy újabb sikerrel már elmozdulhat a kieső zónából. További sporthíreink következnek röviden:

Részletek
Horváth Gábor és Sík Márton is utazhat Poznanba

Horváth Gábor és Sík Márton is utazhat Poznanba

2012. május 6. 20:00

Remekeltek a szegediek az olimpiai pótkvalifikációs válogatóversenyen a Maty-éren. A négy érintett számból kettőben EDF DÉMÁSZ siker született. A férfi kajak párosok 200 méteres döntőjében Sík Márton és társa, a honvédos Beé István nyert. A kenu egyesek 200 méteres fináléjában izgalmas hajrá után Horváth Gábor ért be a célba elsőként. Vécsi Viktor tanítványa mindössze kilenc századdal előzte meg a második helyezett Foltán Lászlót. Ez azt jelenti, hogy május 16-án és 17-én mindkét szegedi egység részt vehet a poznani olimpiai kvótaszerző versenyen, amely az utolsó lehetőség a londoni repülőjegy begyűjtésére. Sík Mártonék futamát és Horváth Gábor győzelmét is megnézhetik a Városi TV Aréna c. sportműsorában hétfőn este 18.30-kor (online is nézhető, letölthető). Az esti adásból nem maradhat ki Vajda Attila sem, aki a kenu egyesek ezer méteres tájékoztató versenyét utcahosszal nyerte meg. Az Arénában az EDF DÉMÁSZ olimpiai bajnokának döntőjét is láthatják majd.

Részletek

KAJAK - KENU: Ki megy Poznanba ?

2012. május 6. 17:55

A várakozásoknak megfelelően győzött a Sík Márton-Beé István páros K-2 200 méteren, Pauman Dániel Máté elképesztő magabiztossággal nyert K-1 1000-en. C-1 200 méteren pedig Horváth Gábor győzött, hihetetlenül szoros csatában. Ezekben a számokban még nincs olimpiai kvótája Magyarországnak, így a poznani pótkvalifikációs viadalon nagy feladat vár a három egységre.

Részletek
Magyar Sport Napja - MAC

Magyar Sport Napja - MAC

2012. május 6. 14:27

Molnár Zoltán, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) főtitkára beszél az első európai szabadtéri atlétikai verseny színhelyén emelt emlékmű előtt a belvárosi Szabadság téren, ahol megemlékezést tartottak a Magyar Sport Napja alkalmából. A Magyar Athletikai Club (MAC) 137 éve ezen a napon rendezte meg az első szabadtéri sportviadalt. MTI Fotó: Soós Lajos - Budapest, 2012. május 6.

Részletek

Labdarúgó NB II: Vecsés-Szeged 0-2 (0-1)

2012. május 5. 21:12

A Nyugati csoportban listavezető MTK szombaton 3-2-re kikapott a vendég Bajától, míg a Kozármisleny hazai pályán nyert a Ferencváros II. csapata ellen a labdarúgó NB II 26. fordulójában, így a kedden a Magyar Kupa-döntőben 11-esekkel alulmaradt fővárosiak egyelőre nem biztosították be feljutásukat.

Részletek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés