Hirdetés

FIFA-gála: ismét Messié a FIFA-Aranylabda, Neymaré a Puskás-díj

2012. január 9. 23:59

Lionel Messi, az FC Barcelona argentin válogatott futballistája nyerte el a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), valamint a France Football magazin által közösen odaítélt FIFA-Aranylabda díjat, amelyet hétfőn adtak át a FIFA zürichi éves gáláján. A legszebb gólért járó Puskás-díj a brazil Neymaré lett.

Részletek

Sporthírek röviden 2012. 01. 09.

2012. január 9. 22:46

A magyar férfi kézilabda válogatott öt szegedivel a soraiban Németországban gyakorolt a vasárnap kezdődő szerbiai Európa-bajnokságra. A Miklerrel, Tataival, Vadkertivel, Zubaival és Ancsinnal felálló csapat egyszer győzött, egyszer pedig kikapott. A válogatott legközelebb csütörtökön este 18.15-kor Szegeden lép pályára Bahrein ellen. További sporthíreink következnek röviden:

Részletek

Baksa már biztos Eb résztvevő

2012. január 9. 22:18

A hollandiai Eb-re készülő magyar férfi vízilabda válogatott Kanada, Olaszország és Németország legyőzésével megnyerte a hétvégi Volvo kupát. Kemény Dénes három szegedi is kipróbált a tornán. Vasárnap este eldőlt, hogy a betonosok közül Baksa László már biztos utazó.

Részletek
Vízilabda: Magyarország-Olaszország

Vízilabda: Magyarország-Olaszország

2012. január 8. 12:25

Kásás Tamás (b) és Deni Fiorentini harcol a labdáért, a férfi vízilabda Volvo Kupa 2. fordulójában a Magyarország-Olaszország találkozón, Székesfehérváron. A magyar férfi vízilabda-válogatott három góllal, 11-8 arányban az olaszok legjobbjait is legyőzte a Volvo Kupáért idén hatodik alkalommal kiírt nemzetközi tornán 2012. január 7-én a székesfehérvári Csitáry uszodában. MTI Fotó: Kovács Anikó Székesfehérvár, 2012. január 8.

Részletek

Sporthírek röviden 2012. 01. 06.

2012. január 6. 20:14

Hétfőn este folytatódik az NB I-es futsal bajnokság. Az UTC-Junior Sport együttese 19 órakor az újszegedi sportcsarnokban a fővárosi Aramist látja vendégül. További sporthíreink következnek röviden:

Részletek
Batik Bence a Fradiba igazolt

Batik Bence a Fradiba igazolt

2012. január 6. 20:11

Egy újabb tehetséges szegedi labdarúgó folytatja a fővárosban a pályafutását. A mindössze 18 esztendős Batik Bence csütörtökön két és fél éves szerződést kötött hazánk legnépszerűbb klubjával, a Ferencvárossal.

Részletek