Hirdetés
A csapattársak is meglátogatták Varga Pétert

A csapattársak is meglátogatták Varga Pétert

2012. május 16. 18:44

Sikeres gerincsérv műtéten esett át kedden Varga Péter, az A-Híd Szeged Beton VE férfi vízilabdacsapatának kapitánya. Varga Péterre több hónapos kihagyás vár, de a pólós bízik abban, hogy augusztusban vagy szeptemberben már be tud kapcsolódni a csapat felkészülésébe.

Részletek
Sike Nóra két bronzot is nyert

Sike Nóra két bronzot is nyert

2012. május 16. 13:34

Szép eredményeket értek el az elmúlt hetekben az SZTE Vívó Klub versenyzői. A Hódmezővásárhelyen rendezett gyermek korosztályú tőr országos bajnokságon a lányoknál Sike Nóra bronzérmes lett, így a Fülöp Mihály ranglista versenysorozatot az igen előkelő ötödik helyen fejezete be.

Részletek
Decker Ádám a Beton legfrissebb igazolása

Decker Ádám a Beton legfrissebb igazolása

2012. május 15. 16:19

Újabb játékos szerződtetését jelentette be kedden az A-Híd Szeged Beton VE OB I-es férfi vízilabdacsapatának vezetősége. A bajnoki címvédő Vasastól érkező Decker Ádám egy éves megállapodást írt alá a klubbal.

Részletek
Fogy a Römi KKSK előnye

Fogy a Römi KKSK előnye

2012. május 15. 11:06

Még a vihar sem tudta megakadályozni a hétvégi győri sárkányhajó verseny sikerét. 48 csapat állt rajthoz és rengeteg szurkoló volt jelen a roadshow első idei állomásán, a győri Aranyparton.

Részletek

Szegedi sporthírek röviden

2012. május 14. 20:26

Győzelemmel folytatta szereplését a labdarúgó NB III-ban a Tisza Volán. A szegedi együttes 2-1-re nyert hazai pályán a Gyula ellen, így továbbra is az ötödik helyen áll az Alföld-csoportban. További sporthíreink következnek röviden:

Részletek
Az Arénában kézilabda , vízilabda, kick-box...

Az Arénában kézilabda , vízilabda, kick-box...

2012. május 14. 20:22

A hétfő esti Arénában kézilabda és vízilabda mellett kick-boxszal és kajak-kenuval is foglalkoztunk. A stúdióban vendégünk volt Petrovics Kálmán, az EDF DÉMÁSZ Szeged Vízisport Egyesület klubigazgatója. Szerdán és csütörtökön ugyanis két szegedi egység is az olimpiai kvótáért küzd Poznanban, pénteken pedig a Maty-éren megkezdődik az első hazai olimpiai válogató is. Az adás második felében Kovács Sándor és tanítványa, Kovács Ádám látogatott el hozzánk, hiszen péntektől vasárnapi kick-box Világkupát rendeznek a szegedi műjégpályán.

Részletek

Egyenlített az aranycsatában a Pick

2012. május 14. 20:12

Elmaradt a bajnokavatás a férfi kézilabda bajnokságban. A döntő második mérkőzésén a Pick Szeged egy góllal nyert a címvédő MKB Veszprém ellen, így az aranyérem sorsáról a szombati utolsó találkozó dönt majd.

Részletek

Veszprémi kisbusz kontra rendőrautó

2012. május 14. 18:52

Egy rendőr és egy veszprémi kézilabda szurkoló is megsérült abban a balesetben, amely vasárnap délelőtt történt Szeged belvárosában. A Pick Szeged – MKB Veszprém találkozóra autóval és busszal érkező drukkereket a rendőrök a megyehatártól a sportcsarnokig kísérték, amikor a Kossuth Lajos sugárút és a Párizsi körút kereszteződésénél az elöl haladó kisbusz egy megkülönböztető fény- és hangjelzést használó rendőrautónak ütközött. A balesetben az egyik rendőr könnyebben megsérült, őt a mentők kórházba vitték. Egy veszprémi szurkolót is ért kisebb sérülés, ám a drukker saját felelősségére a kórház helyett inkább a mérkőzést választotta. A baleset körülményeit a Kisteleki Rendőrkapitányság vizsgálja.

Részletek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés