Hirdetés
Nem sikerült a bravúr, ezüstérmes lett a Pick Szeged

Nem sikerült a bravúr, ezüstérmes lett a Pick Szeged

2012. május 19. 14:44

A címvédő MKB Veszprém sikerével zárult az idei férfi kézilabda bajnokság. A finálé mindent eldöntő utolsó mérkőzésén Mocsai Lajos együttese 29-21-re nyert a Pick Szeged ellen a Veszprém Arénában. A bakonyi gárda sorozatban ötödik, összességében pedig a huszadik bajnoki címét szerezte.

Részletek

Kozák Danuta nyerte az első válogatót K-1 500 méteren

2012. május 18. 20:23

Kozák Danuta az első, az Egyesült Államokból hazatérő Fazekas Krisztina a második helyen zárt K-1 500 méteren a szegedi 1. olimpiai válogató viadalon, amely azt jelenti, ők utazhatnak a jövő heti duisburgi világkupára, amely a londoni egyes indulás jogáról dönt majd.

Részletek
Szegedi sporthírek röviden

Szegedi sporthírek röviden

2012. május 18. 18:39

Már a nyitónapon megszületett az első szegedi aranyérem a műjégpályán zajló Kick-box Világkupán. A kadet fiúk 47 kg-os súlycsoportjában a Tigers SE tehetsége Nováki Dávid diadalmaskodott. További sporthíreink következnek röviden:

Részletek

Szegedi sporthírek röviden

2012. május 17. 20:55

Egyik szegedi egységnek sem sikerült kvótát szereznie a Poznanban rendezett olimpiai pótkvalifikációs versenyen. A férfi kajak párosok 200 méteres versenyében Sík Márton és Beé István a döntőben csak a hetedik helyen végzett, míg a kenu egyesek 200 méteres számában Horváth Gábor bejutott a fináléba, ám ott rossz rajt miatt kizárták. További sporthíreink következnek röviden:

Részletek
Mégis százszázalékos lehet a férfi kajak válogatott

Mégis százszázalékos lehet a férfi kajak válogatott

2012. május 17. 19:12

Van esély arra, hogy a lehetséges nyolcból mégis megszerzi mind a nyolc olimpiai kvótát a magyar válogatott. A nemzetközi szövetség első gyorsszámításai szerint ugyanis a korábbi hírekkel ellentétben mégis kvótát ér Pauman Dániel harmadik helye.

Részletek

A kick-box világ ismét Szegeden

2012. május 17. 16:51

Hetedszer nyerte el kick-box Világkupa rendezési jogát Szeged; a hétvégi megmérettetésre három kontinens - Európa, Afrika, Ázsia - várhatóan 25 országának 800 versenyzője érkezik.

Részletek
A "vízi-galaktikusok" következnek!

A \"vízi-galaktikusok\" következnek!

2012. május 17. 16:31

És elérkezett a nagy hétvége, a hölgyek első olimpiai kvalifikációs viadala. Pénteken délelőtt a K-1 500 méter küzdelmeiben olimpiai és világbajnokok egész sora száll vízre, és ezen a hétvégén akár már a Londonba utazó női csapathajó összetétele is kiderülhet.

Részletek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés