Hirdetés
Hirdetés
Megtalálhatták a Tiszában eltűnt férfit

Megtalálhatták a Tiszában eltűnt férfit

2016. július 5. 18:50

Valószínűleg annak a 40 év körüli férfinak a holttestét találták meg kedden délelőtt a Bertalan híd újszegedi oldalánál, aki még vasárnap délután tűnt el a Tiszában. A vízi rendészek szonárral, kutyával másfél napig keresték a Sárgán vízbe merült férfit. Kedd reggel 9 óra körül egy lakossági bejelentés érkezett a mentőkhöz és a vízi rendészekhez, hogy a Bertalan hídnál egy holttestet látnak a vízben. A szakemberek kiemelték a folyóból a férfit, azonosítása most történik. A Szegedi Hírek kérdésére a Csongrád Megyei Rendőrkapitányság nem erősítette meg, hogy a vasárnap a folyóban elmerült ember holttestét találták-e meg, választ holnapra ígértek.

Részletek
Nem találták meg a Tiszában elsüllyedt férfit

Nem találták meg a Tiszában elsüllyedt férfit

2016. július 4. 18:00

A Tisza veszélyes folyó, szinte minden évben áldozatot követel. Az idei első baleset vasárnap történt. Egy 40 év körüli férfi süllyedt el tegnap este hat óra körül a Sárgánál. Még ma is órákon át keresték a vízi rendőrök, valamint a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat búvárai a folyóban, de nem találták meg.

Részletek
Tűz volt a Postapalota tetején

Tűz volt a Postapalota tetején

2016. június 30. 17:30

Csütörtök délután tűz ütött ki a szegedi Postapalota tetején, a felszálló füst a Belvárosi hídról is jól látszódott. A rendőrség lezárta a területet, a tűzoltók emelőkosárban jutottak fel a helyszínre. Mint kiderült, a tetőn lévő szórakozóhely egyik hűtőszekrénye lángolt, és a tűz a gép környezetére is átterjedt. A katasztrófavédelem az egész Postapalotát kiürítette, bezártak az üzletek és a vendéglátóhelyek is. A tűzoltók gyorsan elfojtották a lángokat. A tűzben nem sérült meg senki.

Részletek
Röszkei zavargás: videón a szír férfi

Röszkei zavargás: videón a szír férfi

2016. június 27. 18:50

A készenléti rendőrök meghallgatásával és a rendőrségi videofelvételek elemzésével folytatódott a Szegedi Törvényszéken a terrorcselekménnyel vádolt szír férfi pere. A vád szerint ő volt az, aki tavaly ősszel a Röszke-Horgos közúti határátkelőhelyen társait az áttörésre buzdította.

Részletek
Emberrablókat ítéltek el Szegeden

Emberrablókat ítéltek el Szegeden

2016. június 23. 19:40

Nőket futtattak és amikor a lányok ki akartak szállni az üzletből egy lakásba zárták őket azok a férfiak és családtagjaik, akik emberrablás miatt álltak a másodfokú bíróság előtt. A Szegedi Ítélőtábla jóváhagyta az első fokú döntést. A nyolc vádlott, köztük öt férfi és három nő 3-tól 15 évig terjedő börtön-, illetve fegyházbüntetést kapott jogerősen.

Részletek
Bedrogozva, jogosítvány nélkül vezetett a szegedi férfi

Bedrogozva, jogosítvány nélkül vezetett a szegedi férfi

2016. június 23. 19:20

Kábítószert fogyasztott és jogosítványa sem volt annak 38 éves férfinek, akinek autóját egy közúti ellenőrzés során vizsgálták át a rendőrök a Makai úton. A kocsiban két befőttes üvegben kábítószergyanús növényi törmeléket is találtak. Az egyenruhások ezek után a férfi lakásánál házkutatást tartottak, ahol 224 tő marihuána növényt és a termesztéséhez használatos eszközöket foglaltak le. A szegedi férfit őrizetbe vették és a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Részletek
Hazaérkeztek Macedóniából a magyar rendőrök

Hazaérkeztek Macedóniából a magyar rendőrök

2016. június 21. 19:40

Hazaérkezett az a 25 magyar rendőr, akik Macedóniában teljesítettek szolgálatot. A 3. kontingens május 23-án utazott a menekültek nagy száma miatt nehéz helyzetbe került országba. A magyar egység csaknem egy hónapig volt ott. A kékruhásokat Balogh János rendőr vezérőrnagy fogadta kedden délután a Szegedi Rendészeti Szakközépiskolában. A Készenléti Rendőrség parancsnoka elmondta: büszkeséggel tölti el, hogy a magyar rendőrök jól végezték munkájukat, segítségükkel 525 bevándorlót és 3 embercsempészt fogtak el. Teljesítményükért ajándékkal és vacsorával jutalmazták a kiküldetésükből hazatérőket.

Részletek
Halálos autóbaleset volt Szegeden

Halálos autóbaleset volt Szegeden

2016. június 21. 18:20

Halálos baleset történt kedd reggel a Petőfi Sándor sugárút és a Nagykörút kereszteződésében. Hét óra körül egy személygépkocsi a sarkon álló villanyoszlopnak rohant. Az ütközés erejétől a légzsákok is kinyíltak. A rendőrség tájékoztatása szerint az autó sofőrje feltehetőleg vezetés közben rosszul lett és ezért hajtott az oszlopnak. A középkorú férfi életéért a helyszínen sokáig küzdöttek a mentők, de nem sikerült újraéleszteni. Az autóban a férfi mellett ült a felesége, aki nem sérült meg. A baleset miatt a villamos nem járt, a forgalom feltorlódott. A közlekedés délelőtt állt helyre.

Részletek
Rendőröket avattak a Széchenyi téren

Rendőröket avattak a Széchenyi téren

2016. június 20. 19:20

A Szegedi Rendészeti Szakközépiskola 132 végzősét avatták ünnepélyesen rendőrré a Széchenyi téren. A fiatalok az utolsó tanulmányi évben derekasan helytálltak a déli határon és segítették a migrációs válság kezelését. Ezt a Országos Rendőr-főkapitányság helyettes vezetője mondta avatóbeszédében.

Részletek
Pénzmosás miatt előzetesben egy szegedi férfi

Pénzmosás miatt előzetesben egy szegedi férfi

2016. június 20. 18:50

Pénzmosás gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyeztek egy szegedi férfit. Az ügyészség szerint valószínű, hogy az illető annak a bűnszervezetnek próbált segíteni, amelynek tagjai prostituáltak külföldi futtatásából szereztek százmilliókat. Májusban egy szegedi testvérpár ellen már indult hasonló eljárás ingatlan-adásvételi csalás miatt. Mint arról a Szegedi Hírek is beszámolt, márciusban közös francia-magyar rendőrségi akcióban összesen tizenkét férfit vettek őrizetbe, továbbá több száz millió forint értékű készpénzt és vagyontárgyat foglaltak le. A gyanú szerint egy szegedi család tagjai és társaik Csongrád megyében beszervezett prostituáltakat futtattak két éven át Franciaország több városában, például Bordeaux-ban és Nizzában. A Magyarországon őrizetbe vett férfiakat kiadták Franciaországnak, de a családfő még mindig szökésben van. A most előzetesbe helyezett férfi abban segített a család egy tagjának, hogy az illegálisan szerzett pénz egy részének eredetét ingatlanvásárlással igazolhassák.

Részletek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés