Hirdetés
Hirdetés

Veszélyes anyag szivárgott

2016. június 5. 10:31

Veszélyes anyag szivárgott pénteken délelőtt egy tartályvagonból a Szegedi Rendező-pályaudvaron. A katasztrófavédelem dolgát nehezítette, hogy a veszélyhelyzet elhárításának ideje alatt sem állították le a vasúti forgalmat.

Részletek
Menekült fulladhatott a röszkei Holt-Tiszába

Menekült fulladhatott a röszkei Holt-Tiszába

2016. június 1. 19:00

Valószínűleg a Holt-Tiszába fulladt szerda reggel egy illegális határátlépő Röszke mellett. A járőrök 6 óra előtt észlelték, hogy többen át akarnak úszni Szerbiából Magyarországra. Két felnőtt és egy gyerek átért, két férfi visszament Szerbiába, egy harmadik férfi azonban eltűnt. Őt még keresik.

Részletek
Villamos és busz ütközött a belvárosban

Villamos és busz ütközött a belvárosban

2016. június 1. 17:30

Autóbusz és egy villamos ütközött a Híd utca és a Kelemen utca kereszteződésében szerdán délután. A balesetben 5 ember megsérült, őket a mentők kórházba vitték. A kereszteződést a rendőrség lezárta, kerülni a környező utcákban lehet. A szegedi belvárosban jelentős torlódás alakult ki.

Részletek
Életfogytiglant kapott a taxisgyilkos

Életfogytiglant kapott a taxisgyilkos

2016. május 26. 17:50

Életfogytiglani fegyházra ítélte a Szegedi Törvényszék azt a férfit, aki még 1998-ban kalapáccsal ölt meg egy szegedi taxist. Az akkor 22 éves, büntetlen előéletű fiatalember kirabolta áldozatát, és a kocsiját is elvitte. Azért bukott le 18 év után, mert a barátnője, aki jelen volt az esetnél, feladta őt.

Részletek
Segélyből élt, de 60 millióért vett házat egy szegedi férfi

Segélyből élt, de 60 millióért vett házat egy szegedi férfi

2016. május 12. 17:30

Szociális segélyből élő férfi vásárolt hatvanmilliós házat. Valójában az történt, hogy egy külföldön nőket futtató banda két tagja próbálta tisztára mosni a főnöke bevételeit. A testvérpárt előzetes letartóztatásba vették. A nő nem csak saját magát árulta, hiszen Ausztriában már korábban is elítélték, prostitúció és kiskorúakkal kapcsolatos pornográf tevékenység miatt. Korábban négy embert tartóztattak le külföldön, akik a társaikkal együtt negyven fiatal magyar nőt futtattak Franciaországban. Márciusban Szegeden és más Csongrád megyei városokban közös francia–magyar rendőrségi akcióban fogtak el összesen 12 embert, akiket prostituáltak futtatása, bűnszervezet működtetése, és pénzmosás bűntettével gyanúsítanak. A testvérpár is ehhez a körhöz tartozott.

Részletek
Még nincs ítélet a 18 évvel ezelőtti domaszéki taxisgyilkosság ügyében

Még nincs ítélet a 18 évvel ezelőtti domaszéki taxisgyilkosság ügyében

2016. május 12. 17:00

Legalább 22 ütést mért áldozata fejére egy kalapáccsal az a férfi, akit egy taxis megölésével gyanúsítanak. Legalábbis a szakértők szerint. A vádlott ebből csak hármat ismer el. Az eset még 1998 őszén történt a Szeged melletti Domaszéken. A ma 40 éves férfi azóta Németországban élt, barátnője tett rá terhelő vallomást, aki jelen volt a cselekménynél. A Szegedi Törvényszéken ítélet május végén várható.

Részletek
Jutalmat kaptak a szerdán eltűnt szegedi kisfiú megtalálói

Jutalmat kaptak a szerdán eltűnt szegedi kisfiú megtalálói

2016. május 6. 19:40

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője mondott köszönetet az autóbusz-vezetőnek és a rendőrnőnek, akik sokat segítettek az iskolából elszökött 11 éves gyerek megkeresésében. Lukács János rendőr-főkapitány pénteken adta át a jutalmakat. Csala-Pellek Borbála őrnagy, a Szegedi Rendőrkapitányság alosztályvezetője irányította a fiú keresését. A felhívást hallották a buszsofőrök is, majd Batancs Tibor autóbusz-vezető a Belvárosi Hídon meglátta az elcsavargott fiút, akit ezután Újszegeden, a Székely soron találtak meg épségben a rendőrök.

Részletek
Fiatal drogkereskedőket fogtak el a rendőrök Szegeden

Fiatal drogkereskedőket fogtak el a rendőrök Szegeden

2016. április 27. 19:00

Kábítószer-kereskedőket fogtak el a rendőrök Szegeden. A nyomozók felderítőmunkája vezetett el a drogokat forgalmazó 19 és 21 éves helybéli férfiakhoz, akiknél házkutatást tartottak. Az ingatlan átvizsgálása során a rendőrök alufóliába és önzárós tasakokba csomagolt fehér port, tablettákat és kristályos anyagot találtak. A gyanú szerint az egyik férfi a drogot értékesítette, míg a másik a helyet biztosította a kábítószer csomagolásához, értékesítéséhez. A két fiatallal szemben eljárás indult.

Részletek