Hirdetés
Több mint 30 kiló marihuánát fogtak Röszkénél

Több mint 30 kiló marihuánát fogtak Röszkénél

2016. december 1. 19:25

31 kilogram marihuánagyanús anyagot találtak egy svájci nőnél a pénzügyőrök Röszkénél. A német rendszámú autó vezetője az ellenőrzés során azt mondta, nincs bejelenteni valója. A vámosok a nyilatkozatot elfogadták, de az autó tételes vizsgálata mellett döntöttek. A környezetvédelmi tálcát elmozdítva a vizsgáló pénzügyőr, nejlonnal borított, téglalap alakú csomagra lett figyelmes. A további szerelést követően különböző rejtekhelyekről összesen 56 csomagban, került elő növényi törmelék, amely a gyors teszt szerint marihuána. Az ügyben kábítószer birtoklása miatt büntetőeljárás indult a svájci nő ellen.

Részletek
Kínozták albérlőtársukat a fiatalok, előzetesbe kerültek

Kínozták albérlőtársukat a fiatalok, előzetesbe kerültek

2016. november 28. 19:30

Előzetes letartóztatásba került az a fiatalkorú lány és az a két 20 éves férfi, akiket sanyargatással elkövetett személyi szabadság megsértésével és súlyos testi sértés kísérletével vádolnak. A gyanúsítottak negyedik albérlőtársukat kínozták hónapokon át, eleinte csak munkába engedték el.

Részletek
13 kiló marihuánát fogtak Röszkén

13 kiló marihuánát fogtak Röszkén

2016. november 23. 08:30

Több mint 13 kiló marihuánagyanús anyagot találtak egy autóban Röszkén. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei egy macedón rendszámú BMW- t és két macedón állampolgárságú utasát ellenőrizték, amikor megtalálták a kábítószert. A két férfi úgy nyilatkozott, nincs bejelenteni való árujuk, azonban a rendőrök előzetes jelzése alapján a pénzügyőrök tételesen átvizsgálták a járművet. A gyanú beigazolódott, hiszen az autó hátsó ülései alatt, valamint más kialakított rejtekhelyeken barna ragasztószalaggal betekert csomagban, 13 és fél kiló marihuánagyanús anyagot találtak. A kábítószert lefoglalták, a NAV az ügyben feljelentést tett.

Részletek
Kilenc hónapja van előzetesben a késelő gyilkos

Kilenc hónapja van előzetesben a késelő gyilkos

2016. november 3. 20:30

Nincs információ arról a fiatalemberről, aki február elején késelt halálra egy férfit egy szegedi vendéglátóhelyen. A gyanúsítottat akkor néhány óra alatt elfogta a rendőrség, arról azonban, hogy mi történt az elmúlt kilenc hónapban, nem adnak tájékoztatást.

Részletek
Drogdílert fogtak a rendőrök Móravároson

Drogdílert fogtak a rendőrök Móravároson

2016. október 21. 20:50

Pénteken hajnalban házkutatást tartott a rendőrség egy móravárosi házban Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleményéből az derül ki, hogy a nyomozók egy szegedi férfit kerestek, aki több mint 200 gramm marihuánát adott el alkalmi ismerősének. Az eladónál megtalálták a pénzt és drog is volt nála. Ellene kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt indult eljárás. Vevője sem úszta meg, őt kábítószer birtoklással vádolják. A rendőrök mindkettőjüket őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Részletek
Kábítószert szagolt ki Sziszi egy buszban, Röszkénél

Kábítószert szagolt ki Sziszi egy buszban, Röszkénél

2016. október 21. 20:00

Drogra bukkant Sziszi. A kábítószerkereső-kutya és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai majdnem egy kiló kábítószert találtak egy autóbuszban a röszkei határátkelőnél - tájékoztatta szerkesztőségünket a NAV. Sziszi pénteken hajnalban korán kezdte a műszakot. A drogkereső kutya egy macedón autóbusz átvizsgálása közben jelzett. A szimata nem csalt. Az Ausztriába tartó busz csomagterében a vámosok ruhák közé rejtve három gyanús csomagot találtak. A pénzügyőrök még a helyszínen ellenőrizték az anyagot, és kiderült, hogy a világosbarna por valószínűleg heroin. A NAV átadta a bizonyítékot a rendőrségnek és feljelentést tettek az ügyben.

Részletek