Hirdetés
Holttestet sodort partra a Tisza Szegednél

Holttestet sodort partra a Tisza Szegednél

2017. február 20. 18:55

A jeges ár egy eddig még ismeretlen férfi holttestét is partra sodorta vasárnap a Belvedere közelében. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a Szegedi Hírek kérdésére ezt a tényt megerősítette, de ennél többet nem mondtak, arra hivatkozva, hogy még tart a vizsgálat.

Részletek
Nehéz év volt 2016 a megyei rendőrfőkapitány szerint

Nehéz év volt 2016 a megyei rendőrfőkapitány szerint

2017. február 16. 19:30

Nehéz év volt – így értékelte a tavalyi évet Lukács János dandártábornok, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője. Azt is elmondta, hogy 2016-ban a rendőrség adatai szerint kevesebb erőszakos bűneset történt a megyében, mint az előző évben. Az összes bűncselekmény azonban több volt.

Részletek
Eltűnt szegedi nőt keres a rendőrség, ha látta, segítsen!

Eltűnt szegedi nőt keres a rendőrség, ha látta, segítsen!

2017. február 13. 19:30

Eltűnt szegedi nő miatt kéri a rendőrség a lakosság segítségét. A 47 éves nő február 10-én a lakásából ismeretlen helyre távozott, azóta nem adott életjelet magáról. Bakai Zsuzsanna 165 centiméter magas, 50 kilogramm, vékony testalkatú, haja barna, váll alá érő. Eltűnésekor feltehetően barna kabátot és csizmát, fekete nadrágot, szürke pulóvert, valamint szemüveget viselt. Aki a képen látható nő tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, hívja a rendőrséget a 06-62-562-423, a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Részletek
34 millió forint értékű drogot akartak az országba csempészni

34 millió forint értékű drogot akartak az országba csempészni

2017. január 12. 19:40

Nagy mennyiségű kábítószert próbált meg Magyarországra csempészni a röszkei határátkelőn két macedón férfi, akik január 5-én léptek be hazánk területére. A vámvizsgálat során a pénzügyőrök a gépkocsi első ülései előtti padlóban találták meg 21 csomagban a majdnem 17 kiló kábítószergyanús növényi törmeléket. A gyorsteszt és az előzetes szakértői vélemény szerint az anyag marihuána, a teljes mennyiség feketepiaci értéke körülbelül 34 millió forint. A rendőrök a macedón férfiakat elfogták, majd előzetes letartóztatásukat javasolták, amit a bíróság el is rendelt. A gyanúsítottakkal szemben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda folytatja a bűnügyi eljárást.

Részletek
Fűszerrel próbálta álcázni a füvet a macedón sofőr

Fűszerrel próbálta álcázni a füvet a macedón sofőr

2017. január 10. 20:40

Őrölt borssal próbálta álcázni a kábítószert az a macedón sofőr, akinek autójából 8 kg marihuána gyanús anyag került elő, amikor Röszkén, az országba lépéskor a pénzügyőrök átvizsgálták. A férfi azt mondta, hogy bejelenteni való árut nem visz magával, csupán látogatóba utazik Bécsbe. A NAV munkatársai ugyan a nyilatkozatot elfogadták, azonban kockázatelemzés alapján szigorított vizsgálatot végeztek. A padlólemez alatti rejtekhelyről összesen 17 csomag növényi származék került elő, amiket a megtévesztés érdekében őrölt borssal szórtak be. A pénzügyőrök a megközelítőleg 20 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a járművezetőt feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

Részletek