Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2021. október 24. 09:38

Dzsudzsi díjat kapott, megírta a pártlap, Szíjjas gratulált hozzá, megírta a pártlap

Kommentben „harcol” Szijjártó Péter azért, hogy Dzsudzsák Balázs egyedül legyen a válogatottsági rekorder. A kommentelők egy része be is szólt neki ezért.

Hajós Alfréd-díjat kapott Debrecentől Dzsudzsák Balázs 108-szoros válogatott labdarúgó. Debrecenben az utóbbi évtizedekben nem nagyon játszott olyan sportoló egyetlen csapatsportágban sem, de egyéni sportban sem nagyon tudunk mondani olyat, aki Dzsudzsáknál többet tett le az asztalra, még ha ez az asztalra letevés utoljára öt éve volt az Európa-bajnokságon. Szóval a díjat vitatni fölösleges, megérdemelte. Erről örömmel számolt be az első számú pártlap, a Nemzeti Sport.

Ehhez a díjhoz gratulált a Facebookon a közlekedési eszközöket a lehető legváltozatosabban és leghatékonyabban használó magyar politikus, Szijjártó Péter, aki a barátságán túl diplomataútlevéllel is megajándékozta már a hurkások 19-esét.

A pártlap ezt a gratulációt is megírta. Szijjártó Péter szerint Dzsudzsák Balázs még mindig alkalmas arra, hogy a válogatottban szerepeljen. Ezt és a hangnemet is többen vitatják, másképpen értékelik a kommentelők közül. Persze sokan egyből megvédték a kükümöt.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Debrecen Dzsudzsák Balázs foci labdarúgás Nemzeti Sport Szijjártó Péter Hajós Alfréd-díj

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés