Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Mi lett a modellváltással a Szegedi Tudományegyetemen? Mennyien oltatatlanok a koronavírusban elhunytak közül? Meddig drágulnak az élelmiszerek? – Nézze meg itt a szerdai Témát!
Szegeden 2021. október 20. 18:05

Mi lett a modellváltással a Szegedi Tudományegyetemen? Mennyien oltatatlanok a koronavírusban elhunytak közül? Meddig drágulnak az élelmiszerek? – Nézze meg itt a szerdai Témát!

A Szeged Televízió hírháttérműsora minden kedden és szerdán este a híradó után.

Ha szerda este, akkor újra Téma a Szeged Televízió műsorán, amiben ezúttal is a politika és a közélet legfontosabb kérdéseit vitatják meg az érintettekkel.

Ezúttal ezek lesznek a Téma témái:

  • Napról-napra ismét nő a koronavírusban elhunytak száma, közben az Országos Kórházi Főigazgatóság nem hajlandó kiadni az adatokat, hogy az elhunytak milyen arányban voltak oltottak illetve oltatlanok. Szél Bernadettel beszélgetünk, aki hiába kérte az adatokat.
  • 45 milliárd forintot kap működésre az SZTE évente, a fejlesztési pénzekről egyelőre nincs információ. A vendégünk Fendler Judit kancellár, akivel arról beszélgetünk, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak a modellváltásnak.
  • Elszálltak az élelmiszerárak Magyarországon, és nem látni mikor ér véget a drágulás. Az inflációt több tényező is okozhatja: koronavírus, energiaválság, időjárási szélsőségek és klímaváltozás. Erről Pótsa Zsófia, a Gabonaszövetség főtitkára beszél mai adásunkban.

A műsorvezető Balogh Judit, a Szeged Televízió hírigazgatója, az adás pedig a kábeltévén kívül a YouTube-on és a Facebookon is követhető élőben, valamint visszanézhető utólag.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: alapítványi működés áremelkedés Balogh Judit élelmiszer Fendler Judit halálozás hírháttér műsor járványkezelés koronavírus modellváltás oltás Szél Bernadett Téma vakcina

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés