Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2021. október 16. 14:36 Forrás: Szegedi Tükör

Bursa Hungarica: november 5-éig lehet pályázni

Szeged az Innovációs és Technológiai Minisztériummal együttműködve 2022-re is kiírta az ösztöndíjpályázatot, amin szociálisan hátrányos helyzetű – jelenlegi és leendő – felsőoktatási hallgatók vehetnek részt.

A pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges ezen a linken.

Azoknak, akik korábban már regisztráltak a rendszerben, a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe. Amennyiben jelszavukat elfelejtették, az Elfelejtett jelszó funkcióval kérhetnek új jelszót.

A fenti linken érhető el a részletes pályázati kiírás is. A regisztrációt vagy belépést követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése.

Fontos, a pályázati űrlapot minden évben újra fel kell tölteni!

A személyes és pályázati adatok ellenőrzését és feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a szükséges mellékletekkel együtt a települési önkormányzatnál kell benyújtania a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes, azokat innen tudják letölteni:

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje:

2021. november 5.

Benyújtás módja:

  • személyesen a Humán Közszolgáltatási Iroda Szociális Osztály Ügyfélszolgálati Csoportjánál (Széchenyi tér 11.) ügyfélszolgálati időben: hétfőn, kedden, csütörtökön 8.00–15.00-ig, szerdán 8.00–17.30-ig, pénteken 8.00–12.30-ig, vagy
  • postán (postacím: Szeged MJV Polgármesteri Hivatal Humán Közszolgáltatási Iroda, 6720 Szeged, Széchenyi tér 11.).

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bursa Hungarica Bursa Hungarica ösztöndíj felsőoktatás ösztöndíj pályázat Szegedi Tükör

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés