Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Angol–magyar: hetvenezren lehetnek a Wembleyben, 12-szeres pénzt ér a magyar siker
Ziccer 2021. október 12. 17:57

Angol–magyar: hetvenezren lehetnek a Wembleyben, 12-szeres pénzt ér a magyar siker

Kedd este az angolok ellen játszanak az aranylábú gyerekek!

Hirdetés

Hetvenezer nézőt várnak a szervezők kedden este a Wembley Stadionba, az angol és a magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőjére. A találkozóra információk szerint eddig 800 jegyet adtak el a vendégszektorba, ugyanakkor a brit szurkolók között is sok magyar lesz, a Londonban élők közül ugyanis többen korábban ide vették meg belépőiket, mert nem lehetett tudni, hogy a koronavírus-járvány miatt milyen korlátozások lesznek érvényben.

Nagy-Britanniában nagy hagyománya van a fogadásnak, így természetesen az angol–magyar vb-selejtezőre is készültek a bukmékerek. Az összecsapásra külön lapot adtak ki, amiben számtalan lehetőségre lehet kicsi vagy akár jelentősebb tétben is fogadni.

Az Európa-bajnoki döntős házigazdák sikere alig fizet valamit, az odds 1,14, ugyanakkor egy esetleges magyar győzelem 12-szeres pénzt ér az arra fogadónak. A konkrét eredmény tekintve a 3–0-s angol győzelem kecsegtet a legkisebb haszonnal (5,5), a három- vagy annál többgólos magyar győzelem pedig 150-szeres szorzót ér.

Arra, hogy ki szerzi a találkozó első gólját, Harry Kane, a Tottenham Hotpsur csatára a legesélyesebb (3,00), a vendégeknél ugyanerre a fogadásra Nikolic Nemanja és Sallai Roland került az élre 16-szoros lehetséges nyereménnyel.

Érdekesség, hogy Magyarországon van olyan online fogadóiroda, aminek kínálatában az 1–0-s magyar győzelem nagyobb oddsszal, 34-szeressel szerepel, mint a 6–0-s angol siker, amit eltalálva a tét 26-szorosát kapja vissza a szerencsés játékos.

A világbajnoki selejtező 20.45-kor kezdődik a Wembley Stadionban.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Anglia Egyesült Királyság férfi labdarúgás foci labdarúgás Marco Rossi tippmix válogatott világbajnoki selejtező Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés