Hirdetés
Művház 2021. október 11. 15:15

Háromnapos táborral és sok programmal készül az őszi szünetre az Agóra

Hosszú, tíznapos őszi szünetre készülhetnek a diákok október végén. Ami öröm a nebulóknak, olykor gond a szülőknek: kire bízzák ebben az időben a gyerekeket. A Szent-Györgyi Albert Agóra idén is tartalmas programokkal igyekszik ezen segíteni.

Hirdetés

Háromnapos tábori programot kínál az idei őszi szünetre a Szent-Györgyi Albert Agóra.

Október 25-én, hétfőn egész napos kézműves kavalkáddal várnak kicsiket és nagyokat, a program során mindenki a képességeinek legjobban megfelelő alkotást készítheti el: üvegmécsest, katapultot vagy akár tökléghajót.

Pihenésként pedig ellátogathat a varázsló barlangjába, ahol megkóstolhatja a fénykoktélt és borzongató csodákat is láthat.

Másnap, kedden a Meseszüret keretében szüreti koncertet ad a Péter & Pan gitárduó, interaktív játékra és mesés kalandozásokra is várják a résztvevőket, a napi programokat szüreti lakoma és táncház zárja.

Az első két programra napi 3500 forint a részvételi díj, ami tartalmazza az ebéd, a foglalkozások és a programok költségét.

Október 27-én, szerdán bakancsos kirándulást szerveznek Budapestre, a Csodák Palotájába és a Bűvös erdőbe.

A program

  • 07.00: indulás az Agóra Jósika utcai bejáratától
  • 10.00–13.00: Csodák Palotája
  • 13.00–14.00 Séta, szabadidő, ebédidő a Városligetben
  • 14.00–17.00: Bűvös erdő: Boszorkányos küldetés játék a Vajdahunyadvárban
  • 20.00: Visszaérkezés Szegedre, az Agórába

Az egész napos programon való részvétel díja fejenként 12 ezer forint, ami tartalmazza az ebéd, a foglalkozások és az összes program költségét.

Mindhárom napra az előzetes regisztráció és a jelentkezés határideje október 20., kedd a kapcsolat@agoraszeged.hu  címen, Varga Hajnalkánál.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: kirándulás Szent-Györgyi Albert Agóra tábor őszi szünet program Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés