Hirdetés
Túl a városon 2021. október 11. 12:39

Ideiglenesen Orosz Anna vezeti tovább a Momentumot

Fekete-Győr András vasárnap mondott le a párt vezetéséről.

Hirdetés

Orosz Anna vezeti tovább a Momentumot ügyvezetőként, miután Fekete-Győr András vasárnap elvesztette az általa kezdeményezett bizalmi szavazást, és lemondott az elnöki tisztségről, derült ki Kerpel-Fronius Gábor, a párt budapesti főpolgármester-helyettesének Facebook-posztjából. Orosz Anna eddig a Momentum alelnökeke volt, valamint alpolgármesterként dolgozik Újbudán, körzetében az ellenzéki előválasztást is megnyerte.

Kerpel-Fronius Gábor a posztjában ezt írta Orosz Annáról:

„Anna szintén nagyon régen tagja a Momentumnak, többszörös elnökségi tag, közel volt az elmúlt időszak eseményeihez, és személyes kvalitásai is predestinálják őt a párt vezetésére. Akik követték a kampányt, tudják, hogy mennyire nagyra tartom Anna politikai teljesítményét és személyiségét is. A vezetésével a Momentum kiválóan meg fogja oldani az előttünk álló nehéz feladatokat.”

Fekete-Győr András korábbi Momentum-elnök az ellenzéki előválasztás első fordulójában a szavazatok mindössze három százalékát szerezte, és így az utolsó helyen végzett a miniszterelnök-jelöltek között, végleges utódjáról a következő, várhatóan novemberi tisztújításon döntenek majd.

Kerpel-Fronius Gábor teljes Facebook-posztja itt olvasható:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: alelnök ellenzék ellenzéki előválasztás elnök előválasztás Fekete-Győr András Kerpel-Fronius Gábor lemondás Momentum Orosz Anna szavazás Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés