Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Róna Dániel a Témában: Egymásra van utalva Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter
Szegeden 2021. október 7. 12:33 Forrás: Szeged Televízió

Róna Dániel a Témában: Egymásra van utalva Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter

A 21 Kutatóközpont igazgatója azt mondta a Témában, együtt tudnák legyőzni Dobrev Klárát, elsősorban azért, mert „most” úgy néz ki, a jobbikos szavazók otthon maradhatnak a második fordulóban.

Váratlanul megtette hivatalos bejelentését Karácsony Gergely arról, hogy nem lép vissza. A bejelentés Márki-Zay Pétert is meglepte, hiszen az eredeti tervek szerint egyeztettek volna arról, hogy ki lép vissza így, hogy a közös indulást nem sikerült átvinni. Márki-Zay Péter egyébként korábban azt mondta, hogy ha kell, utolsó pillanatban visszalép, hogy ne Dobrev Klára legyen az ellenzéki miniszterelnök-jelölt. Azóta egy „kicsit” változott a helyzet.

Balogh Juditnak, a Szeged Televízió hírigazgatójának a Témában Róna Dániel, a 21 Kutatóközpont igazgatója azt mondta, Karácsony Gergely bejelentése „Gyáva nyúl-játékhoz” hasonlít:

– Mindkét fél megpróbálta elhitetni a másikkal, hogy nem fog visszalépni, így helyezve nyomást a másikra, hogy az lépjen vissza. Csak az a bökkenő, ha egyik sem lép vissza, akkor karambol lesz, egyik sem nyer, és így könnyen Dobrev Klára nyerhet – mondta Róna Dániel.

A 21 Kutatóközpont igazgatója szerint Márki-Zay Péter egyértelműen felbátorodott. Ugyanakkor azt is megjegyezte, nem irigyel minket, átlagembereket a rengeteg közvélemény-kutatással kacspolatosan.

Nézzék meg (újra) a beszélgetést!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: 21 Kutatóközpont Balogh Judit Demokratikus Koalíció Dobrev Klára ellenzéki előválasztás előválasztás Karácsony Gergely Márki-Zay Péter Mindenki Magyarországa Mozgalom MSZP Párbeszéd Róna Dániel Szeged Televízió Téma választás választás 2022

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés