Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Téma szerdán: mennyire használ a második és harmadik helyen befutott miniszterelnök-jelöltnek, hogy egyre inkább egymással foglalkoznak?
Szegeden 2021. október 6. 18:28 Forrás: Szeged Televízió

Téma szerdán: mennyire használ a második és harmadik helyen befutott miniszterelnök-jelöltnek, hogy egyre inkább egymással foglalkoznak?

A Szeged Televízió hírháttérműsorának vendége közvélemény-kutató, egy kommunikációs szakértő és a Szegedi Távfűtő ügyvezető igazgatója. Aki kérdez: Balogh Judit, a televízió hírigazgatója.

Ezekről beszélgetnek:

  • hétfőn még közös indulásról beszélt Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter, mára viszont a főpolgármester egyértelműen bejelentette: nem lép vissza. Erről Márki-Zay Péterrel nem is egyeztetett. A 21 Kutatóközpont igazgatójával, Róna Dániellel elemezzük a helyzetet.
  • Szinte naponta változik Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter viszonya, vagy legalábbis az, hogyan kommunikálnak egymással és egymásról. Árthat-e ez hosszú távon a politikusi megítélésüknek? Heiszler Ákos, kommunikációs szakértővel beszélgetünk.
  • Az egekben van a gáz világpiaci ára, mi várható, ha ez így marad, erről is beszélgetünk Kóbor Balázzsal, a Szegedi Távfűtő ügyvezető igazgatójával.

Kezdés fél nyolckor a Szegedi Híradó után!

A műsort itt is követhetik honlapunkon ebben a cikkben, de látható

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit ellenzéki előválasztás előválasztás gáz Heiszler Ákos Karácsony Gergely Kóbor Balázs Márki-Zay Péter Mindenki Magyarországa Mozgalom MSZP Párbeszéd Szeged Televízió Szegedi Távfűtő Kft. távfűtés Téma választás választás 2022 21 Kutatóközpont Róna Dániel

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés