Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Túl a városon
  • Szíjjas gyakorlatilag elszenvedője ennek az egésznek: azt mondja, nem jókedvéből repked ész nélkül mindenhova
Túl a városon 2021. szeptember 27. 21:18 Forrás: RTL Hírek

Szíjjas gyakorlatilag elszenvedője ennek az egésznek: azt mondja, nem jókedvéből repked ész nélkül mindenhova


Hirdetés

Múlt héten Pozsonyba is repülőgéppel ment Szijjártó Péter külügyminiszter: mire felszállt a gép, igazából már le is kellett szállnia. Ennek a megoldásnak a költséghatékonyságáról lehetne vitatkozni, a nagyobb baj igazából az, hogy a repülő tulajdonosa egy olyan cég, a jakuzzikban nem szó szerint utazó Wellis Magyarország, ami hárommilliárd forintos támogatást kapott a kormánytól, miután megvette a gépet.

Az RTL Klub híradójának sikerült megkérdeznie erről az egészről a küküm-minisztert, aki CNN-riportereket leszerelő magabiztossággal mondta szemrebbenés nélkül

„én elhiszem, hogy még vannak olyanok, akiknek még izgalmas, ha az ember repülőre száll, vagy más közlekedési eszközt választ. De higgyék el, nekem ez nem okoz semmiféle izgalmat. Nekem ez egy munkavégzési, technikai kérdés. Ha azt mondják, hogy ekkora kell odaérni, és akkor azzal kell mennem, akkor én odamegyek, azt' azzal megyek.”

Nem tehet róla, na. Értsük meg...

De közben én meg elhiszem, hogy még vannak olyanok, akiknek mindent lehet – szerintük. Ám attól ez még nem biztos, hogy így van, és egyáltalán nem biztos, hogy munkavégzési, technikai kérdés.

Garai Szakács László

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: külügyminiszter repülés RTL KLub Szijjártó Péter Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés