Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • „Még mindig tudok úgy járni a városban, mintha turista lennék! Ez annyira jó...” – itt az Embör tizenkilencedik portrépodcastja, Katkó Krisztinával
Szegeden 2021. szeptember 26. 16:37

„Még mindig tudok úgy járni a városban, mintha turista lennék! Ez annyira jó...” – itt az Embör tizenkilencedik portrépodcastja, Katkó Krisztinával

Debrecenről Pestre ment tanulni, majd Szegedre jött – szerelemből. Azóta itt van. Minden sikere ide köti. Szeged neki táplálék, alapanyag. És negyvenkettő.

Hirdetés

Gedzo szegedi hangképcsarnokának, az Embörnek tizenkilencedik vendége Katkó Krisztina.

  • Mennyit pörgött gyerekkorában anyukája szerint?
  • Főzött a homokozóban?
  • Miért akart Sugár András lenni?
  • Hogyan lett (véletlenül) újságíró?
  • Mi hozta Szegedre Budapest?
  • Milyen volt Szeged a kilencvenes években?
  • Ki vitte el evezni a Tiszára?
  • Mit érez Debrecen iránt?
  • Mit jelent a pilókázás?
  • Mit csinál utazás közben?
  • Miben hisz a vendéglátás kapcsán?
  • Mit szeretünk a franciák meg az olaszok konyhájában?
  • Milyenek a világ konyhái?
  • Mi vonzza a különböző konyhákban?
  • Miért váltott valójában?
  • Miért muszáj még mindig tanulnia?
(fotók: Szabó Luca)
  • Ha nem jön össze neki a váltás az újságírásról, akkor hogyan folytatta volna?
  • Miért szeretjük még a francia konyhát?
  • Mikorra tudnánk létrehozni egy igazi nagy magyar gasztrokönyvet?
  • Szereti-e a kockás abroszokat?
  • Mire kell figyelni a magyar gasztronómiában?
  • Hogyan szabad nosztalgiázni?
  • Hogyan kellene megújítani a magyar konyhát?
  • Milyen konyhák erősödnek az utóbbi időkben?
  • Kell-e újragondolni a gulyáslevest?
  • Mi valójában az alföldi parasztkonyha?
  • Hol ehetünk jó dobos tortát?
  • Milyen ételeket kellene megtanulni egy tizenhét éves szakácstanulónak?
  • Hol van a madárban a csont?
  • Mennyit főz otthon?

Katkó Krisztina, az Embör.

Embörök, akik már beszéltek

Második évad

Első évad

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Embör podcast gasztronómia Gedzo Katkó Krisztina podcast Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés