Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Remek játék és magabiztos győzelem a megyei derbin: Szegedi VE-Metalcom Szentes 13-6 (3-2, 1-2, 5-1, 4-1)
Ziccer 2021. szeptember 26. 13:14 Forrás: Szeged VE

Remek játék és magabiztos győzelem a megyei derbin: Szegedi VE-Metalcom Szentes 13-6 (3-2, 1-2, 5-1, 4-1)

Az elején még szoros volt a mérkőzés, a második negyed végén döntetlent mutatott az eredményjelző, azonban ezt követően megrázta magát a Szeged és megszórta az ellenfelét a szezonnyitón.

Hirdetés

Szegedi VE-Metalcom Szentes 13-6 (3-2, 1-2, 5-1, 4-1)
Szegedi VE: Gyapjas – Sánta 1, Kardos 1, Tóth Gy., Bóbis 3, Horváth Zs. 2, Lakatos 2. Csere: Mekkel, Baj 1, Kürti 3, Hajdu, Vékony. Vezetőedző: Kiss Csaba.
Szentes: Kovács – Kókai, Mátyók, Pellei K., Lajkó, Garancsy 3, Takács. Csere: Kürti-Szabó, Pellei F. 1, Hegedűs, Chilkó 1, Bozó. Vezetőedző: Pellei Csaba

Szegedi góllal kezdődött a találkozó, azonban gyorsan egyenlített a Szentes. Lakatos és Kardos góljaival két gólos előnyre tett szert a hazai gárda, azonban ebből egyet lefaragtak a vendégek.

A második negyedben egyenlített a Szentes, majd újra a hazaiakhoz került az előny. Büntetőből újra egalizáltak a vendégek, így a félidőben 4-4 volt az eredmény.

A harmadik negyedben nagyon elkapta a fonalat a Szeged. Jött Lakatos, Kürti és Bóbis kétszer, erre csak egy vendég gól érkezett, így jelentős szegedi előnnyel kezdődött az utolsó negyed.

Ebben sem vett vissza a Szeged, mind védekezésben, mint támadásban jól játszottak, így egyre nagyobb előnyre tett szert a hazai csapat. Végül 13-6-ra megnyerte a Szeged a megyei derbit, és így igen jól kezdte az OB I-es szezont.

A Szegedi VE következő ellenfele szerdán az OSC lesz a Tiszavirág Sportuszodában

A csapat vezetőedzője Kiss Csaba így értékelte a találkozót:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Szegedi Vízisport Egyesület Szentes Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés