Hirdetés
Színes 2021. szeptember 24. 08:40

Orbán Ráhel családjával Marbellára ment, állítólag oda is költöztek

Amit egyelőre bárki láthat az, hogy Orbán Viktor lánya a nyilvános LinkedIn-profilján a spanyolországi Marbellát adta meg tartózkodási helynek.

Hirdetés

A Blikk írta meg először, hogy Orbán Ráhel családjával Spanyolországba költözött. A lap egy nem nyilvános Instagram-fiókra hivatkozik alapvetően.

Eszerint Orbán Ráhel ezt írta az Instagramra:

„Hello, Spanyolország! Hello új kihívás! Nagyon izgatottak vagyunk, mert a családunk új élmény elé néz és egy csodálatos helyen kezdhették a gyerekek a tanévet. Az elmúlt 15 évben volt szerencsém rengeteg tapasztalatot gyűjteni külföldön, most a gyermekeimen a sor. Új kultúrát, új nyelvet, új embereket ismerhetnek meg és már most imádják az iskolát”.

A Blikk állítását egyelőre nem tudtuk ellenőrizni, mert nem látjuk Orbán Ráhel Instagram-bejegyzését, mivel a fiókja nem nyilvános.

Ha igaz a Blikk híre, és valóban Marbellára költözött Orbán Viktor legidősebb lánya férjével, Tiborcz Istvánnal és a három gyerekükkel, Alízzal, Bertalannal, valamint Adéllal, akkor jól választottak. Marbella a spanyolországi Andalúzia egyik legfelkapottabb nyaralóhelye.

A Blikk azt is írja, hogy az Orbán-unokák spanyol-angol nyelvű iskolába járnak majd, Tiborcz István pedig egy spanyolországi beruházásba száll be, ezért is kellett odaköltözniük. Orbán Ráhel a hírek szerint onnan intézi magyar üzleteit, és többnyire ünnepekkor látogat majd haza a gyerekekkel Magyarországra. A büszke nagypapa, Orbán Viktor ekkor mindenképp láthatja majd unokáit.

Marbella=luxus

Évente legalább 320 napon keresztül süt a Nap, az éves átlaghőmérséklet 19 fok, ami a Sierra Blanca hegyvonulatainak és a Földközi-tengernek köszönhető. Marbella egyet jelent a strandokkal, nagyjából 30 kilométeres partja van, ezek közül a legismertebb az Artola, a Playa de Venus. Ezek minden évben elnyerik a kék zászlót, amit az Európai Környezeti Nevelési Alapítvány a környezeti és infrastrukturális feltételeknek leginkább megfelelő strandoknak és kikötőknek adományoz. Marbella híres a strandklubokról is. A strandklubok a biztonságos környezet mellett szolgáltatások széles skáláját kínálják a tágas balinéz ágyaktól a szépségápolással és terápiás masszázzsal rendelkező gyógyfürdőkkel, zenés bárokkal együtt. Olyan luxus strandklubok találhatók, mint a Trocadero Arena, a Puro Beach vagy az Amare Beach Club. Bár a leghíresebbek kétségkívül az Ocean Club és a Nikki Beach. Természetesen több Michelin-csillagos étterem is van Marbellán, az óvárosban pedig számos történelmi látnivaló teszi még izgalmasabbá a 142 ezer lakosú várost, ahol mindig sokkal többen vannak ennél.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: költözés Orbán Viktor Spanyolország Tiborcz István beruházás Marbella Orbán Ráhel Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés