Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Téma szerdán: Dobrev Klára Szegeden. Mi dönthet a miniszterelnökjelölt-jelöltek között? Elég lehet a harmadik oltás két keleti vakcina után az EU-ban való utazáshoz?
Szegeden 2021. szeptember 22. 18:56 Forrás: Szeged Televízió

Téma szerdán: Dobrev Klára Szegeden. Mi dönthet a miniszterelnökjelölt-jelöltek között? Elég lehet a harmadik oltás két keleti vakcina után az EU-ban való utazáshoz?

A Szeged Televízió hírháttérműsorának vendége Dobrev Klára, a Pegapoll közvélemény-kutató szakértője, Sehapovic Iván és Ujhelyi István, Szeged EP-képviselője. Aki kérdez: Balogh Judit, a televízió hírigazgatója.

Hirdetés

Ezekről beszélgetnek:

  • Jóval magasabb a részvételi arány az előválasztáson, mint amennyire előre számítani lehetett. A miniszterelnök-jelöltek minden pillanatot kihasználnak a kampányra, Szegeden ma Dobrev Klára tette ezt.
  • Jakab Péter, Dobrev Klára, Karácsony Gergely – minden mérés szerint ők a legesélyesebbek, hogy továbbjussanak az ellenzéki miniszterelnök-jelölti voksolás második fordulójába. Hogy mi döntheti el végül a versenyt, ezt elemezzük Sehapovic Ivánnal, a Pegapoll szakértőjével.
  • Fogadja el az Európai Unió a keleti vakcinával oltottaknál a harmadik oltást is elegendőnek ahhoz, hogy valaki karantén-kötelezettség nélkül léphessen be bármelyik országba. Ezért lobbizik Ujhelyi István, megkérdezzük az MSZP európai parlamenti képviselőjét, hol tart az ügy.

Kezdés fél nyolckor a Szegedi Híradó után!

A műsort itt is követhetik honlapunkon ebben a cikkben, de látható

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit Demokratikus Koalíció Dobrev Klára ellenzéki előválasztás előválasztás járvány kampány koronavírus közvélemény-kutatás MSZP pandémia Szeged Televízió Téma Ujhelyi István választás választás 2022 világjárvány Jakab Péter Karácsony Gergely Pegapoll Sehapovic Iván Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés