Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Vasárnap ismét elindul a Musical Villamos: a szeptemberi „járat” művészházaspárja Debrei Zsuzsanna és Bot Gábor
Művház 2021. szeptember 23. 09:44

Vasárnap ismét elindul a Musical Villamos: a szeptemberi „járat” művészházaspárja Debrei Zsuzsanna és Bot Gábor

Élőben és online is követhető a szegedi Musical Villamos vasárnapi produkciója. A mozgó koncert vendége ez alkalommal egy művészházaspár, Debrei Zsuzsanna és Bot Gábor lesznek.

Hirdetés

Húsz néző ismét felszállhat a szeptemberi Musical Villamosra, akik ülőjegyet vásárolnak, azok személyesen nézhetik a műsort, de további meglepetések is várják őket a villamoson.

Az egy órás műsort online most is ingyenesen élvezhetik a musicalrajongók.

Szeptember 26-án, vasárnap délután 2 órakor ez alkalommal is a Szeged Plaza elől indul és ide is érkezik vissza a Musical Villamos, ezúttal Debrei Zsuzsanna és Bot Gábor énekel a járművön.

Debrei Zsuzsanna a Budapesti Operettszínház stúdiójában végzett, majd két évadot Győrben játszott. 2002-től a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház tagja, 2006-tól színművésze.
Szerepelt többek között a Tim Rice és Andrew Lloyd Webber jegyezte Evitában, ahol Eva Peront alakította, a Nyomorultak című musicalben Cosette, Kálmán Imre népszerű operettjében pedig Marica grófnő szerepét énekelte. Jelentős szerepet kapott az Abigélben, A vörös bestiában és a Mary Poppinsban is.

Bot Gábor 13 évesen került a Magyar Rádió Gyermekkórusába. 1990–1994-ig a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola ének tanszakos hallgatója volt, majd 1994-ben felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemre, ahol 2000-ben diplomázott Pászthy Júlia és Gulyás Dénes növendékeként. 1991 óta szerepel különböző színpadi produkciókban. Jelenleg a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház és a Rátonyi Róbert Színház tagja. Fontosabb színházi szerepei a Vámpírok báljához, Az Operaház Fantomjához, a Jézus Krisztus szupersztárhoz és a Sztárcsinálókhoz kötődnek.

rag

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bot Gábor Debrei Zsuzsanna Musical Villamos online Szegedi Közlekedési Kft. SZKT Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés