Hirdetés
Túl a városon 2021. szeptember 20. 18:32 Forrás: MTI

Kovács Zoltán: Minden készen áll a vadászati világkiállítás megnyitására

A magyar szervezői tudást is hirdetni fogja a kiállítás az államtitkár szerint.

Hirdetés

Minden készen áll a világkiállításra, nincs akadálya a rendezvénysorozat megnyitásának – nyilatkozta hétfőn az MTI-nek az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztos a rendezvény helyszínén, a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Kovács Zoltán közölte, hogy az augusztus 20-i ünnepségsorozathoz, vagy a Nemzetköz Eucharisztikus Kongresszushoz hasonlóan a hétvégén kezdődő világkiállítás megrendezését is Operatív törzs felügyeli. A testületben a rendőrség és a mentők mellett minden szervezet képviselteti magát, aminek feladata van az eseményhez kapcsolódóan. Kidolgozták a kapcsolattartási és döntéshozatali folyamatokat, így a felelősök szükség esetén azonnal intézkedhetnek.

A kormánybiztos elmondta, hogy a terveknek megfelelően a rendezvényhelyszínek is elkészültek; Közép-Európa legkorszerűbb kongresszusi központja jött létre Budapesten. Kovács Zoltán szerint világkiállítás a vadgazdálkodás, a természetvédelem, a fenntarthatóság jelentősége mellett hirdetni fogja a magyar szervezői tudást, és méltóképp fogja bemutatni országot az érdeklődőknek.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Hungexpo Budapesti Vásárközpont Kovács Zoltán vadászati világkiállítás Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés