Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Szabó Sándor: Szeged a sok kis közösségtől színes és változatos város – Családi nap a Pósz Jenő utcában
Szegeden 2021. szeptember 18. 22:14

Szabó Sándor: Szeged a sok kis közösségtől színes és változatos város – Családi nap a Pósz Jenő utcában

Képriport
Remek hangulatú és kifejezetten nagy látogatottságú őszi gyereknapnak adott helyszínt Tarján városrészben a Pósz Jenő utcai játszótér. Ideálisabb időjárást rendelni sem lehetett volna. Játékok minden mennyiségben és változatosságban.

Hirdetés

Egy elnyert pályázatnak köszönhetően hónapok óta zajlik Tarjánban, Petőfitelepen és Tápén a közösségépítés. Ennek volt legújabb állomása a szombati Pósz Jenő utcai játszótéren megrendezett.

Az esemény fővédnöke, Szabó Sándor (MSZP) országgyűlési képviselő a Szeged.hu-nak és a Szeged Televíziónak a helyszínen úgy nyilatkozott, hogy a közösség építése és erősítése, a közösségi értékek felmutatása régen meghatározza politikusi munkáját. 

Szeged attól lesz színes és változatos, hogy sok kis közösség található benne – jelentette ki Szabó Sándor, hozzátéve: szívesen vesz részt ilyen jellegű eseményeken.

Még több fotó a fenti nyitóképre, vagy ide kattintva látható (fotók: Iványi Aurél)

A tömbbelsőben található játszótéren még összeszámolni is nehéz volt, hányféle játékot próbálhattak ki a gyerekek. Jelentkezőkben nem volt hiány, mert kifejezetten sok helybeli család kereste fel az itt rendezett őszi gyereknapot. 

Újságírói kérdésre válaszolva az országgyűlési képviselő úgy fogalmazott az ellenzéki előválasztáson jelentkező informatikai gondokról, hogy a kormányváltásban ellenérdelelt hatalom láthatóan nem szívügye, hogy az ellenzéki előválasztás sikeres legyen. 

Szombaton délután az ellenzéki pártok és a független sajtó egyértelműen arról írt, hogy célzott túlterheléses támadás érte az előválasztás informatikai rendszerét. A most tudható tervek szerint az előválasztás hétfőn folytatódik, vasárnap nem lesz voksolás.

Ennek kapcsán azt az üzenetet fogalmazta meg, hogy az ellenzéki pártok felveszik a küzdelmet. Az előválasztást a nehézségek ellenére végig viszik, mert szabad véleménynyilvánítás jogát ezen a módon is biztosítani kell. 

B. P.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: család családbarát családi nap előválasztás gyerekek MSZP Szabó Sándor Tarján Tóth Károly Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés