Hirdetés
Szegeden 2021. szeptember 18. 20:30

Vasárnap ismét Sziki Teljesítménytúra

A természetjárók 8, 17 vagy 30 kilométert teljesíthetnek.

Hirdetés

Szeptember 19-én a kiskundorozsmai Petőfi Sándor Művelődési Házba várja a túrázókat a Szegedi Sport és Fürdők Kft. A cég 21. alkalommal rendezi meg a Sziki Teljesítménytúrát.

A természetjárók 8, 17 vagy 30 kilométert teljesíthetnek felkészültségüktől függően: a dorozsmai versenyközpontból indulva érintik Sziksóst, majd a zöld túrajelzésen haladva, a Bordányi utat keresztezve, a zsombói láperdőn át, egészen a József Attila Közösségi Ház és Könyvtárig haladnak, majd vissza.

A versenyközpont vasárnap reggel 7.30 és 10 óra között várja az indulókat, akiknek előnevezést a portal.szegedsport.hu weboldalon biztosítanak a szervezők a helyszíni nevezés mellett.

A rendezvényen való részvételnek nem feltétele a védettségi igazolvány. A szervezők azonban nagy hangsúlyt fektetnek a járványügyi óvintézkedésekre: a helyszínen kézfertőtlenítőt helyeznek el, a fordítópontokat és a nevezést kültéren biztosítják, a frissítőket csomagolva adják át, a kontaktus csökkentése érdekében kedvezményes online nevezésre buzdítják a túrázókat.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Szegedi Sport és Fürdők Szegedi Sport és Fürdők Kft. Sziki Sziki Teljesítménytúra túra Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés