Hirdetés
Színes 2021. szeptember 17. 14:48 Forrás: vg.hu

Sylvester Stallone filmes ereklyéire lehet licitálni

A színész új házba költözik, és ezért decemberben közel 500 eredeti filmes ereklyéjét bocsátja aukcióra. Ezek között számos olyan van, amelyeket ikonikus filmjeiből, a Rockyból, a Rambóból, a Dredd bíróból valók.

Hirdetés

A Julien's Auctions aukciósház Londonban mutatta be az árverés kiemelt tárgyait, amiket december 5-én lehet megvásárolni Beverly Hillsben. Az aukció szervezői mintegy 1,5 millió dolláros (444 millió forintos) bevételre számítanak.

Az árverésre bocsátott tárgyak a színész személyes gyűjteményéből vannak, többek között jelmezekre, kellékekre, forgatókönyvekre, jegyzetfüzetekre és egyéb emlékekre lehet licitálni. Ezek olyan nagysikerű filmekből származnak, mint a Rocky- és a Rambo-sorozatok, a Függő játszma, A feláldozhatók és A pusztító.

A kiemelt tárgyak között van a Rocky III.-ban használt boxkesztyű (becsült értéke 10–20 ezer dollár, vagyis 2,9–5,9 millió forint), valamint az első négy Rocky-filmről szóló, kézzel írott jegyzetfüzetek, amelyeknek ára 40–60 ezer dollárra (11,8–17,7 millió forintra) tehető.

A Rambo-rajongók az első három filmben használt késkészletre is licitálhatnak. Ezek árát egyenként 10–20 ezer dollárra becsülik.

A megvásárolható ereklyék között van a Rambo II-ben Stallone által viselt fejpánt, aminek értékét előzetesen 8–10 ezer dollárra becsüli a Julien's Auctions.

Licitálni lehet majd a Stallone által a Rockyban viselt fogvédőre, a Gianni Versace által a Dredd bíró című filmhez tervezett jelmezre, és egy, a Függő játszmához kötődő szoborra, ami Stallone alkarját formázza.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: árverés Sylvester Stallone Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés