Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Harmincéves a Sing Sing: sztárdídzsék, klasszikusok, és egy hatalmas party a szegedi éjszakában – A legendás klub legendás arcai egy éjszakára újra összejönnek
Művház 2021. szeptember 17. 13:49

Harmincéves a Sing Sing: sztárdídzsék, klasszikusok, és egy hatalmas party a szegedi éjszakában – A legendás klub legendás arcai egy éjszakára újra összejönnek

Egy este azoknak, akik nem tegnap kezdtek bulizni Szegeden!

Hirdetés

Idén 30 éves a szegedi éjszakai élet legikonikusabb, országszerte ismert, túlzás nélkül legendás szórakozóhelye, a Sing Sing, ami a kilencvenes években, annak is főleg a második felétől a magyar elektronikus zene, a nyugati minta alapján éledező klubélet egyik legnagyobb, meghatározó vidéki szereplője volt, ahol egymást érték a máig emlegetett, fergeteges partyk. A szegediek által csak Singnek nevezett klub a kétezres években is meghatározó szereplője volt város, valamint Dél-Magyarország éjszakai életének, a legendás Dance Mixek mellett a középiskolásoknak, gimnazistáknak szervezett rendszeres bulik, valamint az egyéb hétköznapi, hétvégi partyk egy generáció számára okoztak a felejthetetlen klubélményeket Szegeden és a régióban.

A Csillagbörtön és a Mars téri piac találkozásánál álló ikonikus szórakozóhely idén ünnepli megnyitásának 30. évfordulóját, amire egy nagyszabású múltidéző bulit rántottak össze a klub történetének meghatározó arcai.

Szeptember 18-án, szombaton, vagyis holnap este a Sing Sing újra megnyitja kapuit, hogy egy hatalmas bulival ünnepeljék az elmúlt három évtizedet, olyan lemezlovasok vezényletével, akik ezekben az években alapemberei, valamint visszatérő, meghatározó figurái voltak a singes buliknak.

Az este felvezetéséről a jól ismert helyi lemezlovas, Bigiboy gondoskodik, majd az ország máig egyik legnépszerűbb lemezlovasa, az ezredfordulón abszolút egyeduralkodó, dj-mixeivel sokszoros aranylemezes, mára igazi classic-veteránná avanzsáló Sterbinszky Károly veszi át az irányítást, az éjszaka második felében pedig érkezik a hőskorban funykval hódító, majd a modern klubzenék egyik első számú képviselőjévé váló Bárány Attila mutatja meg, mit gondol az elmúlt 30 évről a lemezjátszók mögött. A hajnali levezetésről pedig a Sing Sing egyik legikonikusabb rezidense, a kétezres évek bulijainak állandó fel és levezetője, a kora reggelbe, sőt késő délelőttbe nyúló afterek koronázatlan királya, Dusán gondoskodik majd.

Mindezt pedig két olyan arc fogja celebrálni, akik nélkül elképzelhetetlen volt a kétezres évek Sing Singje: Gedzo és Levi, a két teljesen őrült partyhuszár, akik bármikor készek szinte bármit megtenni azért, hogy a közönség jól szórakozzon.

Nem tudunk elmenni szó nélkül amellett, hogy Gedzo a Szeged.hu podcastmestere, jóbarátunk, Levit pedig alanyi jogon szeretjük, úgyhogy a Szeged.hu szívének már csak miattuk is kedves ez a buli, így

őszintén mindenkinek azt ajánljuk, hogy ezen a hétvégén a szombat éjszakát töltse a Sing Singben, nem fogja megbánni. Jó lesz!

A részletes line up ez:

  • 23:00-24:00 Bigiboy
  • 00:00-01:30 Sterbinszky
  • 01:30-02:30 Bigiboy
  • 02:30-04:00 Bárány Attila
  • 04:00-05:00 Dusan

Házigazdák:

  • Gedzo & Levi

A belépő 2500 forint, amit csak a helyszínen lehet megvásárolni, a korhatár 18 év, a belépésre pedig a hatályos jogszabályok vonatkoznak, vagyis védettségi igazolvány kell hozzá.

Információink szerint a szervezők nagyon készülnek az estére, így minden bizonnyal egy bombasztikus szombati Sing vár újra azokra, akik nem tegnap kezdték a bulizást Szegeden, vagy akik szeretnék megtapasztalni, milyen volt a szegedi éjszaka hangulata akkor, amikor ők még a csattogós lepkét tologatták.

További információk ezen a Facebook-eseményen.

Mi ott leszünk, gyertek ti is!

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: ajánló buli dance diszkó éjszaka Gedzo klasszikus zene klub nosztalgia program programajánló rendezvény Sing Sing szórakozás szórakozóhely születésnap Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés