Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Az elmúlt öt meccsen nem rúgott annyi gólt a Szeged, mint ma: Budaörs–Szeged-Csanád GA 1–4 (1–0)
Ziccer 2021. szeptember 15. 19:39

Az elmúlt öt meccsen nem rúgott annyi gólt a Szeged, mint ma: Budaörs–Szeged-Csanád GA 1–4 (1–0)

Nem indult jól a mérkőzés a Szeged számára, hisz az első félidőben a Budaörs megszerezte a vezetést, a kék-feketék pedig az összes helyzetüket kihagyták. A második félidőre azonban Dragab Vukmir rendet tett a fejekben és a vendégek fordítani tudtak.

Hirdetés

Rögtön a mérkőzés elején vezetést szerzett a hazai gárda, Az 5. percben Vankó kapott labdát 14 méterre a szegedi kaputól, a és a jobb alsó sarkba lőtt. (1-0)

Ezt követően a Szeged felpörgette a mérkőzést, számtalan dolgozott ki, azonban egyszer sem sikerült a kapuba találniuk. Dobos, Horváth és Haruna sem tudott gólt szerezni.

A második félidő egy gyors szegedi góllal indult. Az 50. percben Dobos Áron egyéni akcíó végén lő kapura 15 méterről, az egyik védőn megpattanó labda átszáll Tóth feje fölött és a kapuban köt ki. (1-1)

A 60. percben a hazaiak hármat is cseréltek, azonban ezzel sem tudták megakadályozni, hogy fordítson a Szeged. A 64. percben Haruna a balra induló kapussal ellentétes irányba a jobb alsóba lő. (1-2)

A 67. percben újra cseréltek a hazaiak, most kettős csere volt. A cserére az Akadémia újabb góllal válaszolt.

A 72. percben Molnár kirúgása a tulsó tizenhatos előteréig szállt, Haruna nagyot küzdött a labdáért, ami Gréczi elé került tiszta helyzetbe és nem is hibázott. (1-3)

A negyedik szegedi gólt a frissen beállt Kóródi szerezte a 86. percben, aki Horváth remek passza éles szögből lőtte a hálóba (1-4)

A győzelmével a Szeged-Csanád Grosics Akadémia egy kicsit feledtetni tudta az elmúlt hetek vereségeit.

Budaörs–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1–4 (1–0)
Labdarúgó NB II. 8. forduló
Budaörsi Városi Stadion. Vezette: Szigetvári Márk (Varga Gábor, Márkus Péter)
Budaörs: Tóth G. – Menyhárt, Fényes (Gyurácz, 60.), Kékesi, Pintér D. (Kapronczai, 67.) – Molnár Cs. (Petneházi, 60.), Lengyel (Bognár, 60.), Zsidai, Sajbán M. – Halmai Á., Vankó (Horváth, 67.)
Szeged-Csanád GA: Molnár-Farkas – Ódor, Temesvári, Kővári, Gréczi – Simon Á. – Dobos (Kóródi, 80.), Kovács Milán (Dobronoky, 88.), Horváth K. (Farkas, 88.) – Jammeh (Gajdos, 73.), Pejovic. Vezetőedző: Dragan Vukmir
Sárgalap: Horváth (79.)
Gól: Vankó (5.) és Dobos (51.), Haruna (64.), Gréczi (72.), Kóródi (86.)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Budaörs labdarúgás Merkantil Bank Liga Szeged-Csanád Grosics Akadémia Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés