Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Tóth Szabolcs: A nyugdíjasoknak az a legfontosabb, mekkora lesz a nyugdíjemelés, a dolgozóknak meg az, hogy csökken-e az adóterhük – ezekről kell beszélni!
Szegeden 2021. szeptember 15. 13:33 Forrás: Szeged Televízió

Tóth Szabolcs: A nyugdíjasoknak az a legfontosabb, mekkora lesz a nyugdíjemelés, a dolgozóknak meg az, hogy csökken-e az adóterhük – ezekről kell beszélni!

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltjeként Csongrád-Csanád megye 2-es választókerületében induló Tóth Szabolcs azt mondja magáról, a legfőbb előnye, hogy ő a legkevésbé megosztó jelölt.

Hirdetés

Az MMM jelöltje szerint a korrupcióellenesség elsősorban arról szól, hogy rendet kell tenni az országban.

„Elég pedáns ember vagyok, minden területen szeretem, ha rend van körülöttem!” – mondta Tóth Szabolcs a Szeged Televízió Téma című műsorban.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje megtartaná a családtámogatási rendszert, bár megjegyezte, igazságtalannak tartja, azaz biztos, hogy alakítanának rajta a választás megnyerése esetén. Helyben az egyik legfontosabbnak azt tartja, hogy valóban igazságosan és arányosan kapják meg a települések az uniós támogatásokat, és még véletlenül se forduljon elő olyan törekvés, amit a megyei közgyűlés belengetett, hogy Szeged jóval kevesebb forrásra számíthatna ebben az uniós ciklusban.

Tóth Szabolcsot a Témában Balogh Judit, a Szeged Televízió hírigazgatója kérdezte. Nézzék meg (újra) a beszélgetést!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Balogh Judit ellenzéki előválasztás Mindenki Magyarországa Mozgalom Szeged Televízió Téma Tóth Szabolcs választás 2022
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés