Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Szeged segít: még holnapig, szeptember 15-éig kérhetik az iskolakezdési támogatást
Szegeden 2021. szeptember 14. 13:13

Szeged segít: még holnapig, szeptember 15-éig kérhetik az iskolakezdési támogatást

Idén is minden szegedi lakhelyű és itt élő általános iskolai tanuló 10 ezer forint beiskolázási támogatást kap – ha a szüleik kérik ezt az önkormányzattól. Ma és holnap még igényelheti a támogatást!

Hirdetés

Szeptember 15-éig kérhető az a tízezer forintos beiskolázási támogatás, amit először 2019-ben adott Szeged: minden általános iskolás diák után kapnak a családok, ha a szülők kérik ezt a segítséget.

Noha a koronavírus-járvány és azt követő kormányzati elvonások miatt Szeged költségvetése 17 milliárd forinttal csökkent, ennek ellenére idén is 100 millió forintot különítettek el a költségvetésben arra, hogy segítsék az általános iskolások beiskolázását. Az igénylések többségét az elmúlt két évben online adták be a szülők, most is arra kérik őket, ha tudják, akkor így nyújtsák be a kérelmet – itt, ezen az oldalon. Az utolsó pillanatban vannak, ma és holnap, szeptember 15-én lehet még igényleni a támogatást.

Akik nem rendelkeznek ügyfélkapuval, azok az iskolában kérhetnek igénylőlapot. Ugyanerre lehetőség van a polgármesteri hivatal Humán Közszolgáltatási Irodáján is. Nincs elbírálás, aki kéri, megkapja a támogatást.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Humán Közszolgáltatási Iroda iskolakezdés iskolakezdési támogatás önkormányzati támogatás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés